Ventspils Tehnikumā smaržo siers
Ceturtdien, 22.septembrī, Ventspils Tehnikumā notika "Siera kluba" informatīvais un praktiskais seminārs ēdināšanas pakalpojumu speciālistiem, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja izglītības iestādes pārstāvis.
Jaunieši iepazinās ar Latvijā ražoto piena produkciju un ar pagatavotajiem ēdieniem no šiem produktiem. Paši piedalījās to gatavošanā, pasniegšanā kopā ar Jaunpils pils krodziņa šefpavāri Sandru Zariņu.
Audzēkņiem bija arī iespēja iepazīties kā iegūst medu un citus biškopības produktus, kā arī tos degustēt. Tāpat degustācijai bija paredzēts arī plašais sieru klāsts.
Ventspils Tehnikumam ir izveidojusies ilglaicīga un produktīva sadarbība ar biedrību "Siera klubu", kurš regulāri organizē seminārus un apmācības jaunajiem ēdināšanas speciālistiem un citiem interesentiem par jaunākām tendencēm pienu produkciju ražošanā.
Uz sarakstu