Banner 980x90

Koka māja – piemērots risinājums gan vasarnīcai, gan pastāvīgai dzīvošanai

Daudzi maldīgi domā, ka koka karkasa mājas ir piemērots risinājums vien vasaras dārza mājām, kuras var apdzīvot tikai gadalaika siltajos mēnešos, tomēr tā nebūt nav. Koka mājas, kas ir siltinātas, būs piemērotas dzīvošanai visa gada garumā. Patiesībā pēdējo trīs gadu laikā koka mājas ir ieguvušas lielu popularitāti, un aizvien vairāk cilvēku izvēlas būvēt nelielas koka karkasa mājas. Tas ir skaidrojams ar šo māju vienkāršo un salīdzinoši ātro izbūvi un būvniecības izmaksām, kas būs zemākas, nekā būvējot klasisko dzīvojamo māju. 

Ja sapņo par savu koka māju, bet tev nepatīk standarta projekti – izstrādā savas sapņu mājas projektu kopā ar SIA Eco Dowel! Pamats veiksmīgai mājas būvniecībai ir kvalitatīvs projekts, kas palīdzēs realizēt visas klienta vēlmes līdz pēdējam sīkumam. Precīza un kvalitatīva projekta izstrāde ir ļoti nozīmīga mājas būvniecības izmaksu aprēķināšanā, jo projekts sevī iekļauj arī sadzīves komunikāciju risinājuma izstrādi. Kā arī labs un viegli saprotams projekts atvieglos darbu būvniekiem, ļaujot operatīvi un bez liekas kavēšanās veikt mājas būvniecību. 

No idejas līdz mājai

Ja esi izvēlējies individuālu projektu savai sapņu mājai, SIA Eco Dowel palīdzēs realizēt mājas projektu, sākot no idejas līdz gatavai mājai. Mūsu speciālisti uzklausīs visas tavas vēlmes un idejas un, vadoties pēc tām, izveidos telpisku un konceptuālu mājas 3D modeli. Pēc būvatļaujas saņemšanas tiks uzsākta mājas būvniecība atbilstoši projektēšanas uzdevumam un tehniskajiem noteikumiem. Mēs saprotam, ka mājas būvniecības process var šķist kā “Ķīnas ābece”, bet varam apsolīt, ka ar pieredzējušu profesionāļu komandu mājas būvniecība nav sarežģīta, jo mēs būsim līdzās visā mājas būvniecības procesa laikā!

Izvēlies uzticamu sadarbības partneri savas mājas būvniecībai!

 

SIA Eco Dowel jau gadiem ilgi strādā savā nozarē, un mēs esam uzcēluši koka karkasa mājas visā Latvijā. Mūsu uzņēmuma mērķis ir katram klientam piedāvāt viņam pielāgotu risinājumu un atrisināt pat šķietami neatrisināmas situācijas, palīdzot piepildīt mūsu klientu sapni – uzcelt sapņu māju klienta izvēlētajā zemes gabalā. Piedāvājam gan projektēšanu, gan koka māju un vasarnīcu piegādi un uzstādīšanu, gan inženierkomunikāciju izbūvi un bioloģisko notekūdeņu attīrīšanas iekārtu piegādi un uzstādīšanu. 

 

Ja tev ir ideja – mēs palīdzēsim tev to realizēt! Ar SIA Eco Dowel ir iespējams realizēt pat visizaicinošākās idejas! 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)