Banner 980x90

Karstā šokolāde ar rumu – ziemīgā vakarā sasildīs

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Sastāvdaļas
*100 g tumšās šokolādes (var izmantot šokolādes čipsus)
*150 ml saldā krējuma
*10 ml Monin pikantā ķirbju sīrupa
*40 ml gaišā ruma (vai balzama)

Pagatavošana.
Šokolādi izkausē ūdens peldē. Pievieno saldo krējumu un nepārtraukti maisa, lai veidotos viendabīga konsistence. Beigās pielej sīrupu un rumu.

Raksts tapis sadarbībā ar "Latvijas avīzi"

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)