Banner 980x90

E-veikalā Lensor.eu iegādājies kontaktlēcas ērti un izdevīgi

Kontaktlēcas ir viena no svarīgām precēm, kuru pircēji vēlas iegādāties arī šobrīd, kad veikalu apmeklēšana un daudzu preču iegāde ir ierobežota. Lai gan optikas veikali joprojām darba dienās atvērti arī klātienē, ērti, droši un distancēti kontaktlēcas var iegādāties optikas preču e-veikalā Lensor.eu.

Interneta veikals Lensor.eu darbojas jau vairākus gadus, kuru laikā ieguvis uzticamu klientu loku. Lensor.eu vienmēr nodrošina plašu kontaktlēcu un citu optikas preču klāstu par izdevīgākajām cenām. Pasūtījumi tiek piegādāti visā Latvijā, lai katrs klients saņemtu savas kontaktlēcas tieši tad, kad viņam tas nepieciešams. 

Dažāda veida kontaktlēcas – vienas dienas, mēneša, krāsainās lēcas
E-veikalā Lensor.eu atradīsiet visa veida kontaktlēcas – vienas dienas, divu nedēļu, mēneša un pagarinātās lietošanas lēcas, kā arī toriskās un multifokālās kontaktlēcas. Veikala sortimentā atrodamas arī krāsainās un "crazy" lēcas, kas patiks tiem, kuri vēlas izcelt vai mainīt savu vizuālo tēlu.

Atliek tikai preču katalogā izvēlēties tādas kontaktlēcas, kādas jums redzes korekcijai izrakstījis acu ārsts vai optometrists. Pasūtījuma laukā jāievada receptē norādītie lēcu parametri un vēlamais kontaktlēcu skaits. Tad atliek tikai izvēlēties kādu no sev ērtākajiem pasūtījuma saņemšanas veidiem. Bez papildu maksas pasūtījumu var saņemt Lensor birojā vai kādā no sadarbības partneru optikas saloniem visā Latvijā. Tāpat piegāde iespējama ar pakomātu, Latvijas Pasta vai kurjera starpniecību.

Augstas kvalitātes lēcas no pasaulē vadošajiem ražotājiem
Lensor.eu vienmēr rūpējas par to, lai klienti saņemtu tikai augstākās kvalitātes preces, tāpēc sadarbojas ar pasaules vadošajiem kontaktlēcu ražotājiem, piemēram, Alcon, CooperVision, Johnson & Johnson, Bausch & Lomb un citiem. Kontaktlēcas ir medicīnas prece, tāpēc to ražošanā, pārvadāšanā un uzglabāšanā ir jāievēros visstingrākie nosacījumi. Lensor.eu klienti var būt droši, ka iegādājas kontaktlēcas, kas atbilst augstākajiem kvalitātes standartiem.

Tāpat iesakām nekad neiegādāties kontaktlēcas pie apšaubāmiem tirgotājiem un nespecializētos veikalos, jo šādu lēcu izmantošana apdraud jūsu acu veselību un var radīt neatgriezeniskas sekas. Tas attiecas arī uz krāsainajām lēcām, ko vēlas izmantot tikai kā aksesuāru, bez dioptrijām. Arī šādā gadījumā pirms lēcu lietošanas jākonsultējas ar ārstu un krāsainās lēcas jāpērk no uzticama tirgotāja.

Pieejamas arī optiskās un datora brilles
Kontaktlēcas nav vienīgais, ko varat iegādāties e-veikalā Lensor.eu. Preču klāstā ir arī datorbrilles, saulesbrilles un receptes brilles.

Datorbrilles šobrīd ir aktuāls pirkums, jo attālinātā darba dēļ daudz vairāk laika sanāk pavadīt pie ierīcēm, arī brīvais laiks biežāk tiek pavadīts pie TV. Datorbilles noderēs arī skolēniem un studentiem, kuri mācās attālināti. Datorbrilles palielina acu komfortu un aizsargā tās no ekrānu zilās gaismas ietekmes.

Jā, arī receptes brilles varat iegādāties attālināti, jo e-veikalā izveidotas saprotamas instrukcijas, kā un pēc kādiem parametriem izvēlēties sev piemērotāko briļļu rāmi un pasūtīt brilles ar tādām lēcām, kādas norādītas jūsu ārsta izsniegtajā briļļu receptē.

Kontaktlēcu abonements – vienmēr savlaicīgi piegādātas lēcas
Lai izvairītos no situācijas, kad beidzas lēcu lietošanas termiņš, bet jauns lēcu pāris nav sagādāts, e-veikals Lensor.eu saviem klientiem piedāvā noformēt kontaktlēcu abonementu. Tas nozīmē, ka veikals parūpēsies, lai kontaktlēcas īstajā brīdī tiktu piegādātas bez atsevišķas pasūtīšanas un maksājuma, jo darbojas automātiskais maksājums. Izvēlētajā datumā lēcas atradīsies optikas salonā, pakomātā vai tiks nodotas klientam ar kurjera starpniecību.

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)