Banner 980x90

Valkā nākamnedēļ atklās jaunu ražošanas ēku

Trešdien, 13.novembrī, plkst.15 atklās ražošanas ēku Valkā, Varoņu ielā 39A, kuras nomas tiesības izsoles rezultātā ieguva iepakojumu un būvniecības materiālu ražotājs SIA "Pepi rer".

Rīga, 8.nov., LETA. Trešdien, 13.novembrī, plkst.15 atklās ražošanas ēku Valkā, Varoņu ielā 39A, kuras nomas tiesības izsoles rezultātā ieguva iepakojumu un būvniecības materiālu ražotājs SIA "Pepi rer", aģentūru LETA informēja Valkas novada domes pārstāvis Ivo Leitis. Ražošanas ēka tika uzbūvēta, īstenojot Eiropas Savienības fonda projektu "Ražošanas teritorijas izveidošana atjaunojot degradēto teritoriju Valkā". Projekta kopējās izmaksas ir 3 568 308 eiro, tajā skaitā, 2 595 572 eiro ir Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) finansējums, 137 413 eiro - valsts budžeta dotācija un Valkas novada domes līdzfinansējums - 835 323 eiro, stāstīja Leitis. 2018.gada martā tika sākti ražošanas teritorijas Valkā, Varoņu ielā 37A, 39A būvdarbi. Tā rezultātā ir uzbūvēta jauna ražošana ēka 4143,1 kvadrātmetru platībā un ar to saistītā infrastruktūra, labiekārtota teritorija un veikta jaunu industriālo pieslēgumu ierīkošana. Aktivitātes īstenotas, lai veicinātu ilgtspējīgas ražošanas teritorijas izveidošanu un uzņēmējdarbības attīstību, palielinātu privātās investīcijas, sekmētu nodarbinātību un ekonomisko aktivitāti pašvaldībā. "Pepi rer" jaunuzbūvētās ēkas izmantos, lai paplašinātu savu ražošanas kapacitāti un radītu jaunas darba vietas. "Pepi rer" izgatavo augstas kvalitātes putu polietilēnu un tā izstrādājumus, kas plaši pieprasīti industriālajā iepakošanā, celtniecībā kā dažādi izolācijas materiāli un daudzās citās nozarēs, kur nepieciešami materiāli ar triecienu slāpējošām īpašībām, labu peldamību, skaņas izolāciju, elastību. Uzņēmums ražo aktivitāšu klučus bērniem ar zīmolu "Iglu". Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Pepi rer" apgrozījums pagājušajā gadā bija 7 364 663 eiro, peļņa - 803 401 eiro. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 130 darbinieki. Produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 30 valstīm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)