Banner 980x90

Vakarā un naktī vietām veidosies migla un apledojums

Rīga, 13.nov., LETA. Pirmdienas vakarā, naktī uz otrdienu un otrdienas rītā vietām Latvijā sabiezēs migla un apledos ceļi, prognozē sinoptiķi.

Tuvākajā diennaktī gaidāmi arī nokrišņi - pārsvarā neliels īslaicīgs lietus. Mākoņi daļēji klās debesis, līdz ar to valsts lielākajā daļā otrdien uzspīdēs saule.

Galvenokārt pūtīs lēns rietumu vējš. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +2..-2 grādiem, nedaudz siltāks laiks saglabāsies vietām piekrastē, un gaisa temperatūra dienā būs +2..+7 grādi.

Rīgā tuvākajā diennaktī iespējami nelieli īslaicīgi nokrišņi un migla, uzspīdēs saule. Otrdienas rītā var būt apledojušas ielas, gaisa temperatūra svārstīsies ap nulli. Dienā pūtīs neliels dienvidrietumu vējš un gaiss iesils līdz +5 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)