Banner 980x90

Vai ātrais aizdevums un SMS kredīts ir viens un tas pats?

Foto: Pixabay.com / FirmBee
Foto: Pixabay.com / FirmBee
Nekavējoties nepieciešama nauda? Kredīts internetā ir pieejams salīdzinoši ātri, taču ko darīt, ja nav piekļuves internetam? Aizņemties neparedzētiem tēriņiem iespējams arī ar mobilā tālruņa starpniecību. SMS kredīts un ātrais kredīts internetā ir līdzīgi, taču starp tiem ir arī atšķirības. Uzzini, kādās situācijās var izmantot SMS kredītu un cik drošs ir šis aizņemšanās veids!

Galvenais, kas jāzina par SMS kredītu
Lai saņemtu aizdevumu, vienalga, ar īsziņas starpniecību vai internetā, Tev jāatbilst kredītdevēja pamatkritērijiem.

Ikvienam aizdevējam ir svarīgi:
• klienta maksātspēja;
• regulāri un pietiekami lieli ienākumi;
• atbildīga attieksme pret aizdevumu.

Vairumā gadījumu SMS kredīts ir kredītdevēja papildu pakalpojums, ko var izmantot pastāvīgie klienti. Aizdevums ar īsziņas starpniecību ir pieejams, sākot ar otro aizņemšanās reizi. Lai saņemtu kredītu, aizņēmējam nepieciešams:
• nosūtīt īsziņu ar vēlamo kredīta summu, atmaksas termiņu un savu paroli:
• sagaidīt atbildi no aizdevēja.

Pozitīva lēmuma gadījumā nauda būs Tavā bankas kontā pēc 10 - 15 minūtēm. SMS kredīts ir parocīgs, ja nav iespējas izmantot internetu, taču pirms pieteikšanās izvērtē visus kredīta par un pret. Kādus? Lasi tālāk!

Vai vērts pieteikties SMS kredītam?
Ja Tev ir atbilstoša maksātspēja un esi pārliecināts, ka varēsi atmaksāt kredītu termiņā, SMS kredīts ir viens no iespējamiem rīcības variantiem. Taču aizņemšanās ar mobilā tālruņa starpniecību atšķiras no pieteikšanās aizdevumam internetā. Ja Tava prioritāte ir privātums, labāk izvēlies interneta kredītu.

Lūk, 3 iemesli, kāpēc interneta aizdevums ir drošāks nekā SMS kredīts:
• Tavi dati netiek nodoti trešajām pusēm. Nosūtot īsziņu, Tu ļauj mobilo sakaru operatoram piekļūt informācijai par aizdevumu;
• mobilais tālrunis var tikt pazaudēts vai nozagts, bet īsziņas ar Tavu paroli tiek saglabātas tālruņa atmiņā. Tāpat piekļuve šiem datiem ir ikvienam, kuram ir pieeja Tavam tālrunim;
• aizpildot kredīta pieteikumu internetā, vienmēr var pārbaudīt aizdevuma nosacījumus un kredītdevēja prasības.

Rūpējoties par savu klientu drošību, daudzi aizdevēji nepiedāvā SMS kredītus. Pie dažiem kredītdevējiem šis pakalpojums ir pieejams kā papildu priekšrocība, ko var izmantot pēc nepieciešamības. Taču patiesi garantēt lietotāju datu aizsardzību var internetā, jo aizdevēju mājaslapas tiek aizsargātas ar digitālajām tehnoloģijām.

Izvēles brīvība finanšu jautājumos
Ikviena situācija ir individuāla, un finanšu risinājums jāpiemeklē, ņemot vērā dažādus kritērijus.

Nebanku kredītdevējs "Credit24" nepiedāvā SMS kredītu, taču tā vietā aizņēmējam ir pieejami divi interneta kredīti – naudas aizdevums un kredītlīnija. Abu aizdevumu pamata raksturojumi ir vienādi:
• kredīta summa no 50 līdz 4000 eiro;
• maksimālais atmaksas termiņš 36 mēneši. 

Tu pats vari izvērtēt savu situāciju un saprast, kāds kredīta veids Tev ir vispiemērotākais. Naudas aizdevums var būt parocīgs, ja:
• ir skaidri zināms, cik liela summa ir nepieciešama;
• nauda vajadzīga konkrētam pirkumam vai rēķina apmaksai;
• tuvākajā nākotnē vajadzība pēc finanšu palīdzības neradīsies vēlreiz.

Savukārt kredītlīnija ir aizņemšanās ar elastīgākiem nosacījumiem. Kredītlīnijai nav fiksēta atmaksas termiņa, tāpēc izņemto summu vari atmaksāt uzreiz vai pēc kāda laika. Šāds aizdevums ir piemērots:
• ilgtermiņa tēriņiem, piemēram, ārstēšanai, studijām vai remontam;
• ja nav zināms, cik daudz naudas būs nepieciešams mērķa realizēšanai;
• ja vēlies izveidot drošības spilvenu neparedzētiem izdevumiem.

Visātrāk pieteikties "Credit24" aizdevumam var aizdevēja mājaslapā. Turpat atradīsi detalizētu informāciju par aizdevuma atmaksas kārtību un atbildes uz visiem jautājumiem.

"Credit24" naudas aizdevums un kredītlīnija ir tikpat ātri kā SMS kredīts. Ienāc www.credit24.com/lv un uzzini vairāk par aizņemšanās nosacījumiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)