Banner 980x90

Transformeri – mašīnas un roboti vienā. Laba dāvana puišiem

Meklējot, ko dāvināt puisim dzimšanas dienā vai citos svētkos, nevajadzētu aizmirst par tik populārajiem transformeriem, ko zinām no TV un kino ekrāniem. Transformeri pieejami dažāda izmēra rotaļlietu veidā, kas paver plašas iespējas puišiem un arī meitenēm, kurām tas interesē, izveidot pašiem savu transformeru kolekciju. 

Rotaļlietas, kas pārveidojas
Transformeri ir figūras, kas atgādina robotus, bet ir pārveidojamas kādā transporta līdzeklī vai priekšmetā, piemēram, kravas automašīnā, sporta automašīnā, lidmašīnā, helikopterā. Ir arī tādas transformeru rotaļlietas, ko var pārveidot par dinozauriem vai citiem interesantiem objektiem. Bērniem patīk šīs pārvērtības, jo tas ievērojami paplašina spēļu robežas, ļauj fantazēt, izspēlēt daudzveidīgākas situācijas.

Kas ir transformeri – sargi, glābēji un cīnītāji no citas planētas
Transformeru sāgas pamatā ir stāsts par citplanētiešiem, kas nokļuvuši uz Zemes. Daļa transformeru aizsargā Zemi un cilvēkus, bet citi vēlas iznīcināt. Tā Zeme kļūst par kaujas lauku šiem milžiem, kuri var mainīt savu veidolu. 

Puišus uzrunā tieši šis aspekts, ka transformeri ir cīnītāji un sargi, viņiem piemīt cildenas īpašības, viņi ir cilvēku aizstāvji. Loģiski, ka bērni izvēlas savā īpašumā iegūt labo transformeru figūras, lai varētu izspēlēt dažādas lomu spēles. Interese par transformeriem ir pielīdzināma bērnu interesei par policistiem, ugunsdzēsējiem un citiem varoņiem, jo viņi aizsargā un veic varoņdarbus.

Tas ir veids, kā ar rotaļlietu palīdzību bērns paplašina savu izpratni par labo un ļauno, par sociāliem jautājumiem. Protams tam visam pāri arī tīrs un vienkāršs spēlēšanās prieks, kas ir ikkatrā bērnā.

Bērnu iedvesmo multfilmas un kino filmas par transformeriem
Lai gan kino filmas par transformeriem, kuras jau ir iznākušas vairākās daļās, pēc vecuma cenzūras nav piemērotas mazākiem bērniem, tomēr daudzi mazie puiši vienalga ir tās noskatījušies, jo sajūsma par transformeriem ir lielāka par bailēm no nepatīkamām ainām filmas laikā. 

Tieši filmas un arī animācijas seriāli par transformeriem ir radījuši dažus īpaši spilgtus transformeru tēlus, kurus bērni apbrīno un izvēlas viņu figūriņas veikalu plauktos. Viens no populārākajiem ir labo transformeru vadonis Optimus Prims, kurš apvieno transformerus, ir to garīgais līderis un arī vada cīņu pret ļaunajiem transformeriem, kurus vada Megatrons. Tāpat bērni īpaši iemīļojuši dzelteno un labsirdīgo transformeru Kameni, par kuru uzņemta pat atsevišķa transformeru franšīzes filma. Arī Kamenes figūriņas ir vienas no populārākajām.

Kur un kādus transformerus pirkt
Pateicoties kino filmām un multfilmām ar transformeriem, rotaļlietu ražotājiem īpaši nav jāpūlās tās pārdot, jo bērni tās vēlas. Veikalu plaukti tukšojas paši no sevis. Tas nozīmē, ka populārākās figūriņas pat var būt grūtības atrast. Transformerus var meklēt jebkurā bērnu rotaļlietu veikalā, bet labāk skatīties tajos, kur ir lielāka preču izvēle, piemēram "XS Rotaļlietas", kam pieejams arī interneta veikals. Tajā nopērkami vairāku veidu transformeri: https://www.xsrotallietas.lv/preces/kino-varoni/transformers.html.

Pieejami transformeri gan miniatūrā izmērā, kas būs ērti, lai ieliktu skolas somā vai kabatā, kā arī liela izmēra figūras, ar kurām jau varēs rīkot iespaidīgas cīņas. Bet cenu amplitūda transformeru figūriņām ir no 5 līdz pat 30 un vairāk eiro, tāpēc varēs atrast transformeru katra maciņa iespējām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)