Banner 980x90

"Graanul Pellets" pērn veicis investīcijas 2,4 miljonu eiro apmērā

Ilustratīvs foto/ Foto: Edijs Pālens/LETA
Ilustratīvs foto/ Foto: Edijs Pālens/LETA
Smiltenes novada Launkalnes pagastā reģistrētā cietā biokurināmā jeb kokskaidu granulu ražotāja SIA "Graanul Pellets" aizvadītajā gadā veikusi papildu investīcijas kokskaidu granulu ražotnes tehnoloģisko iekārtu uzlabošanā un pilnveidošanā, lai celtu ražošanas jaudas efektivitāti, liecina informācija uzņēmuma vadības ziņojumā par 2015.gadu.

Ilgtermiņa ieguldījumos pērn investēti 2,4 miljoni eiro.

Aizvadītajā gadā SIA "Graanul Pellets" galvenokārt ražoja un realizēja industriālās klases kokskaidu granulas. Lielākā daļa produkcijas caur AS "Graanul Invest Grupa" pārdošanas tīklu tika eksportēta uz Zviedriju, Dāniju un Angliju. Tā kā "premium" klases granulām noiets ir sezonāls, tirgus aktivitāte, tāpat kā iepriekšējā gadā, bija zema īsās un siltās ziemas sezonas dēļ.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Graanul Pellets" apgrozījums 2015.gadā pieaudzis par 32%, sasniedzot 34 064 756 eiro. Ja 2014.gadu uzņēmums noslēdza ar 160 883 eiro lielu peļņu, pērn tā pieaugusi līdz 1 305 751 eiro. Uzņēmums nemainīgi nodarbina 37 cilvēkus.

Aizvadītā gada peļņu valde plāno novirzīt turpmākās komercdarbības attīstībai.

SIA "Graanul Pellets" reģistrēta 2009.gadā. Uzņēmums pieder Igaunijas AS "Graanul Invest".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)