Banner 980x90

Pabriks uzskata, ka politiķiem nemitīgi jārēķinās ar skaudības un konkurences radītām kampaņām

Artis Pabriks/ Foto: Edijs Pālens/ LETA
Artis Pabriks/ Foto: Edijs Pālens/ LETA

Politiķiem vienmēr jārēķinās ar to, ka pret viņiem visu laiku tiks vērsta kampaņa, jo pastāv ļoti liela skaudība un konkurence, aģentūrai LETA sacīja Eiropas Parlamenta (EP) deputāts Artis Pabriks (V).

Komentējot Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas (V) iepriekš sacīto, ka pret viņu tiek veikta milzīga kampaņa, atsakoties atklāt tās organizētājus, Pabriks norādīja, ka reakcija ir nedaudz pārspīlēta. Taujāts par iespējamajiem kampaņas organizatoriem, politiķis norādīja, ka par to pašlaik nevēlētos spekulēt.

"Jebkuram no mums jārēķinās, ka pastāv skaudība, konkurence un vēlēšanās izcelties uz citu rēķina," sacīja deputāts, lakoniski norādot, ka "tāda jau ir tā vide". Viņš arī norādīja, ka politiķiem "vienkārši ir jādara savs darbs un viss būs labi".

Savukārt EP deputāts Roberts Zīle (VL-TB/LNNK) šorīt intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" pauda, ja Straujuma sadarbībā ar specdienestiem zina, ka pret viņu tiek vērsta kampaņa, tas ir ļoti bīstams precedents, un ir jābūt pretsoļiem.

Viņš minēja, ka tikpat labi tas varētu būt trešo valstu pasūtīts elements, kas var būt bīstams Latvijai un premjerei. "Ir jāseko rīcībai pēc šādiem paziņojumiem," viņš uzsvēra, piebilstot, ka nereaģēšana var radīt neuzticību valstij un valdības spējām ilgtermiņā.

Kā ziņots, vakar Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" premjere minēja, ka pret viņu tiek veikta milzīga kampaņa, atsakoties atklāt tās organizētājus. Straujuma norādīja, ka tā ir vairāk vērsta pret viņu, nevis viņas vadīto valdību. "Man šī informācija ir, tā ir no drošības dienestiem," teica Straujuma. Vaicāta, vai, viņasprāt, šī kampaņa ir mēģinājums pārmainīt varu, premjere sacīja, "tas lai paliek manā informācijā, iespējams, es informēšu tos cilvēkus, uz kuriem tas attiecas".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)