Banner 980x90

Kokapstrādes uzņēmumam "Vaidens" pērn apgrozījuma un peļņas kritums

Foto: Liepaja24.lv, Anita Stabiņa/ Valmiera24.lv, Publicitātes foto, PVD
Foto: Liepaja24.lv, Anita Stabiņa/ Valmiera24.lv, Publicitātes foto, PVD
Smiltenes novada kokapstrādes uzņēmums SIA "Vaidens" pērn strādājis ar 2,97 miljonu eiro apgrozījumu salīdzinājumā ar 3,19 miljoniem 2014.gadā, "Firmas.lv" informācija.

Kā, atzsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, uzņēmuma apgrozījums pagājušajā gadā samazinājies līdz 10 882 eiro salīdzinājumā ar 88 054 eiro 2014.gadā.

Kā norādīts vadības ziņojumā, neraugoties uz finanšu rezultātu kritumu, pērn uzņēmums saglabājis stabilus sadarbības partnerus eirozonas valstīs, kā arī sācis produkcijas eksportu uz Āziju, līdz ar to paplašinot tirgus un diversificējot riskus.

Tāpat uzņēmumam izdevies par 4,4% samazināt produkcijas un pakalpojumu pašizmaksu, kas ļāva gadu noslēgt ar peļņu.

Savukārt šogad plānots turpināt darbu līdzšinējos virzienos, vienlaikus sekojot līdzi tirgus attīstības tendencēm ar mērķi sākt jauna produkta ražošanu.

"Vaidens" izgatavo koka paliktņus, taras dēļus un citus zāģmateriālus, ražo enerģētisko šķeldu, kā arī nodarbojas ar kravu pārvadājumiem Eiropas Savienības teritorijā.

Uzņēmums reģistrēts 2006.gadā, tā pamatkapitāls ir 56 900 eiro, uzņēmums nodarbina 84 darbiniekus. Tā īpašnieki ar 50% kapitāldaļu katrs ir Dainis Aļeksējevs un Deniss Cepeļevs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)