Banner 980x90

Ceturtdien saule mīsies ar mākoņiem

Rīga, 14.aug., LETA. Ceturtdien Latvijā būs nedaudz mazāk mākoņu un gaidāms dzestrāks rīts, prognozē sinoptiķi.

Naktī vietām īslaicīgi līs, piekrastē iespējams pērkona negaiss. Arī dienā vietām uzlīs, un kopumā laiks būs saulaināks nekā trešdien.

Pūšot lēnam līdz mērenam rietumu, dienvidrietumu vējam, minimālā gaisa temperatūra naktī un no rīta būs +7..+11 grādi, piekrastē līdz +16 grādiem, savukārt pēcpusdienā gaiss iesils līdz +18..+23 grādiem.

Rīgā ceturtdien saule mīsies ar mākoņiem, nav gaidāmi nokrišņi. Neliels dienvidrietumu vējš dienas gaitā pāries ziemeļrietumu vējā. Minimālā gaisa temperatūra naktī būs +12 grādi, piepilsētā +8..+10 grādi; dienā termometra stabiņš pakāpsies līdz +21..+22 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)