Banner 980x90

5 idejas, kā gada nogalē romantiski pavadīt laiku divatā 

Foto: Pixabay.com / StockSnap
Foto: Pixabay.com / StockSnap
Svētkus allaž pavada rosība – eglīšu pasākumi, Jaungada balles, dāvanu saiņošana un ģimenes sanākšana pie klāta galda. Taču dažkārt kņada var būt arī nogurdinoša. Šādos gadījumos noderēs romantiska atpūta diviem – iespēja uz brīdi aizbēgt no svētku haosa un palutināt sevi un savu partneri. Turpiniet lasīt, lai gūtu idejas randiņiem svētku noskaņās! 

1. Slidošanas aicinājums
Ir Ziemassvētku rīts, Jūsu iemīļotais ezers ir aizsalis, un uz tā virsmas saulē spoži mirdz simtiem mazu, aicinošu sniegpārsliņu. Uzvelciet dūraiņus, apsieniet šalles, paņemiet skapī noglabātās slidas (vai slēpes, ja dzīvojat netālu no sniegota meža) un dodieties laukā! Aktīva diena, kas pavadīta kopā ar Jūsu mīļoto svaigā ziemas gaisā, ļaus atbrīvoties gan no svinību vakariņās uzņemtajām kalorijām, gan svētku steigā uzkrātajām raizēm. Romantiska atpūta diviem var būt arī kā aktīvi aizpildīts laiks, ko pavadāt kopā.

2. Romantisks vakars mājās
Ja dodat priekšroku klusiem svētkiem vai mierīgai pēc svētku atpūtai, sarīkojiet sev omulīgu vakaru mājās. Ikvienu kopā būšanu iespējams padarīt īpašu, pieliekot nelielas pūles.

Lai vakars mājās izdotos romantisks:
• "izslēdziet pasauli" – aizveriet aizkarus, iestatiet mobilos tālruņus netraucēšanas režīmā un palūdziet radiniekus Jūs kādu brīdi nemeklēt;
• pagatavojiet karstu kakao ar putukrējuma cepurīti vai aromātisku karstvīnu – sildošs dzēriens piešķirs vakaram omulīgu noskaņu;
• notrausiet putekļus no galda spēlēm vai vecām Ziemassvētku filmām – mierīgas aktivitātes palīdzēs atbrīvoties no pirms svētku laikā uzkrātā stresa;  
• izbaudiet viens otra sabiedrību – gada nogale ir labs brīdis, lai vairotu sevī pateicību par labo, ko dzīvē ienesis Jūsu partneris. Tāpat šis ir lielisks laiks, lai atskatītos uz aizvadīto gadu un kaltu nākotnes plānus. Vai nākamajā gadā esat nolēmuši vairāk strādāt, vai gluži otrādi – atpūsties?
Foto: Pixabay.com / jill111Foto: Pixabay.com / jill111


3. Spa atpūta diviem 
Ja vēlaties svētku laiku izmantot, lai palutinātu sevi ar pašsajūtu uzlabojošām procedūrām ārpus mājas, ielūkojieties nakšņošanas un spa piedāvājumos. Piemēram, viesnīca "Baltvilla", kas atrodas Baltezera krastā, piedāvā dažādus atslābinošu procedūru komplektus, kas būs lieliska romantiska atpūta diviem.  Piemēram, stundu vai pusotru stundu garais:
jutekliskais rituāls "Tango" – procedūra ar aromātisku vannu un pāru masāžu. Lutinoša šokolādes masāža dāmai un nomierinoša, pret stresa masāža kungam  – lai rastu noskaņu tālākajam vakaram divatā;
aromātiskais rituāls "Duets" – šis piedāvājums īpaši patiks pāriem, kas iecienījuši ēterisko eļļu noslēpumaino pasauli. "Duets" piedāvā patīkamu arommasāžu visam ķermenim, lai Jūs vēl ilgi justos, kā tik tikko no procedūras;
rituāls svētku noskaņojumam – tiem, kas vēlas atpūsties, atraisīt sevī dzīvesprieku un varbūt pat sajusties nedaudz iekārojami. Austrumniecisks aromāts, mandeļu un jojobas eļļas, kā arī dažādi augu ekstrakti, kas papildināti ar garšvielu – vaniļas, kanēļa, krustnagliņu un apelsīnu – aromātu, palīdzēs gūt siltas svētku sajūtas, baudot ķermeņa pīlingu un arommasāžu;
Foto: Shuterstock.com / KzenonFoto: Shuterstock.com / Kzenon
Dienvidu saules pieskāriens – pīlings un arommasāža pārim, kurš ziemā ilgojas pēc liega saules pieskāriena. Šī procedūra paredz ādas attīrīšanu, izmantojot aprikožu cukura skrubi, kā arī citas ķermeni lutinošas lietas, piemēram, auzu pārslas. Lielisks veids, kā uzlabot asinsriti un piešķirt ādai tvirtumu. Patiks gan viņai, gan viņam;
enerģijas rituāls ķermenim – spēka atjaunošanai. Ja jūtaties ikdienas nogurdināti, enerģijas rituāls-pīlings, papildināts ar tonizējošo piparmētru sāls skrubi un arommasāža, kas bagātināta ar jutekliskajiem pačūlijas, kanēļa un bergamotes aromātiem, palīdzēs nokratīt no saspringušajiem pleciem pelēcības auru un atbrīvos organismu no sārņiem, lai tas uzplauktu no jauna.

Lai smaržīgie rituāli būtu īpaši patīkami, to noslēgumā iespējams izbaudīt arī tasīti kūpošas tējas. Vai iedomājams vēl brīnišķīgāks ziemas vakara noslēgums?

4. Izjāde ar zirgiem vai brauciens suņu pajūgā
Ziema ir labs laiks, lai izbaudītu dabas neskarto skaistumu. Viens no veidiem, kā to darīt, ir pavadīt dienu četrkājaino draugu sabiedrībā. Ja esat dzīvnieku mīļotāji, rezervējiet sev braucienu pūkainu Sibīrijas haskiju vilktās kamanās vai noglāstiet sānus staltam bērim, kas tik tikko izvedis Jūs pastaigā pa sniegoto Latvijas dabas ainavu. Pozitīvu emociju lādiņš garantēts.

5. Noslēpumainais ceļojums pēc zvaigznēm
Bieži vien spontānās idejas ir tās labākās. Ja trūkst ideju Jaunā gada sagaidīšanai, labs variants būs, piemēram, Jaungada sagaidīšana zem zvaigznēm. 
​Foto: Pixabay.com / StockSnap​Foto: Pixabay.com / StockSnap
Lai romantiska atpūta diviem izdotos lieliska arī Vecgada vakarā, piepildiet automašīnas bāku ar benzīnu, sapakojiet līdzi ņemšanai proviantu – uzkodas, siltas segas, sveces, kā arī šampanieša pudeli Jaunā gada atzīmēšanai pusnaktī, un dodieties, piedzīvojumā – kur vien sirds kāro. Jaunā gada sagaidīšana zem samtainām debesīm, kas piepildītas ar tūkstošiem mirdzošu zvaigžņu, vēl ilgi paliks atmiņā. Pēcāk nakti varat pavadīt arī omulīgā viesnīcas numuriņā, lai gadu iesāktu ar pavisam svaigu skatījumu.

Ja meklējat naktsmājas vai atpūtas iespējas, kas ir īpaši piemērotas romantiskai kopā būšanai gada nogalē, ielūkojieties viesnīcas "Baltvilla" spa piedāvājumā. Uzdāviniet sev un savai otrajai pusītei neaizmirstamus svētkus!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)