Banner 980x90

Smiltenes novadā nodzēsts plašs šķūņa ugunsgrēks

Rīga, 31.jūl., LETA. Aizvadītajā naktī Smiltenes novadā nodzēsts plašs šķūņa ugunsgrēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

Vakar īsi pirms plkst.23 ugunsdzēsēji devās uz Smiltenes novadu, kur šķūņa ēkā bija izcēlies ugunsgrēks. Notikuma vietā tika konstatēts, ka pilnā platībā deg šķūnis ar malku, kokmateriāliem un instrumentiem, turklāt šķūnim jau bija iebrukusi jumta vidusdaļa.

Aptuveni septiņu stundu laikā šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts. Ēkas kopējā degšanas platība bija 320 kvadrātmetri.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, elektrības vadi, sausā zāle un koki, bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, labības rugāji, vieglā automašīna, sadzīves mēbeles un dzīvojamās mājas siena.

Savukārt palīdzot nelaimē nokļuvušiem cilvēkiem, glābēji vakar Preiļos palīdzēja mazam bērnam, kuram kāja bija iestrēgusi radiatorā, bet Dreiliņos atvēra vieglo automašīnu, kurā viens pats bija ieslēdzies mazs bērns.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)