Banner 980x90

Smiltenes novada izglītības iestādes dāvinājumā saņēmušas bezvadu tīkla WiFi iekārtas

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Smiltenes novada izglītības iestādes ir saņēmušas dāvinājumu no SIA "Mikrotīkls" - bezvadu tīkla WiFi iekārtas, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Marita Mūze.

Saņemtais dāvinājums uzlabos WiFi pārklājumu novada izglītības iestāžu iekštelpās un modernizēs ikdienas darbu. Dāvināto iekārtu kopējā vērtība ir 2600 eiro. Šis jau ir otrais dāvinājums no SIA "Mikrotīkls".

"Jau vairākus gadus gandrīz katra skolēna personīgo piederumu komplektā ir arī moderns mobilais telefons, ar kuru var ne tikai sazināties un spēlēt spēles, bet to var arī pilnvērtīgi izmantot mācību procesā. Visa vecuma skolēniem iespējams lietot apmācību aplikācijas - no vienkāršas aritmētikas uzdevumiem pirmo klašu skolēniem līdz gravitometriem un zvaigžņu kartēm vidusskolu skolēniem. Izmantojot interneta pārlūkprogrammas vai speciālas aplikācijas, iespējams piekļūt daudzām mācību grāmatām, interaktīviem materiāliem, mācību videofilmām, pašpārbaudes programmām un citiem materiāliem. Šim nolūkam bezvadu datu pārraides tīklam jābūt pieejamam klašu telpās, turklāt tik kvalitatīvam, lai pie tā varētu vienlaicīgi strādāt visi klases skolēni. Šādu iespēju nodrošina "MikroTik" iekārtas," atklājis Smiltenes vidusskolas fizikas un informātikas skolotājs Andrejs Miķis.

Šajā mācību gadā Smiltenes vidusskolā turpinās darbu "Mikrotik" pulciņš, kurā skolēni mācīsies dāvinātās iekārtas konfigurēt. Dāvinājums būtiski uzlabos mācību procesu novada izglītības iestādēs.

SIA "Mikrotīkls" ir uzņēmums, kas starptautiski pazīstams ar zīmolu "MikroTik". Tas dibināts Latvijā un 20 gadu darbības laikā attīstījies par vērienīgu un pasaulē zināmu datortīklu aprīkojuma ražotāju.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)