Banner 980x90

Smiltenē notiks seminārs par veselīgu dzīvesveidu

Anita Stabiņa/ Valmiera24.lv
Anita Stabiņa/ Valmiera24.lv
Ceturtdien, 14.jūlijā plkst.18.00 Smiltenes pilsētas Kultūras centra mazajā zālē norisināsies seminārs "Ēdienkartes ravēšana jed esi kustīgs uz zini, ko ēd!", pilsētas informācijas portālu Smiltene24.lv informē Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja Madara Mūrniece.

Semināru vadīs smilteniete Inga Ērgle, musli uzkodu "InGo" radītāja, aizrautīga kalnu riteņbraucēja, kuras ikdiena cieši saistīta ar uzturzinātnes apgūšanu un pētīšanu. 

Seminārā Ērgle dalīsies pieredzē un secinājumos par tēmām:

* Gudrs pircējs. Kas slēpjas veikalu plauktos pieejamajos produktos? Kā lasīt etiķetes?
* Kas ir ogļhidrāti, olbaltumvielas, šķiedrvielas, tauki un kādēļ tie nepieciešami?
* Produktu savienojamība-kā kombinēt dažādus produktus?
* Eko produkti-mode vai īsta vērtība?
* Kādēļ jādzer ūdens?
* Skābeklis-smadzeņu draugs!
* Kustības ikdienā, ne tikai sporta zālē!
* Kas ir "diēta"?
* Kvalitatīvs miegs-mundruma trumpis!

Nodarbības laikā būs iespējams nobaudīt viegli pagatavojamas un gardas uzkodas, ko viegli iekļaut ikdienas ēdienkartē. Dalībnieki varēs arī uzdot sev interesējošus jautājumus par uzturu un labu pašsajūtu ikdienā.

Ērgle savas zināšanas par sportu un uzturu ir guvusi, mācoties pie uztura speciālistiem, pārtikas tehnologiem un sporta treneriem, papildinot tās dažādos semināros un kursos, kā arī nemitīgi sekojot līdzi aktualitātēm uztura nozarē. Teorētiskās zināšanas Ērgle praktiski izmēģina arī "uz savas ādas", lai pārliecinātos, kas patiešām strādā un kas ne. 

Pieteikties semināram var līdz pirmdienai, 11.jūlijam, rakstot uz e-pastu inga@ingomusli.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)