Banner 980x90

Smiltenē notiks Dzejas dienas

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Sestdien, 10.septembrī, plkst.18.00 Smiltenes pilsētas Kultūras centra pagalmā norisināsies tradicionālajām Dzejas dienām veltīts pasākums "Pie dzejas ugunskura…", pilsētas informācijas portālu Smiltene24.lv informē Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja Madara Mūrniece.

Kopā ar Latvijā atzītajiem dzejniekiem Jāni Tomašu un Aivaru Eipuru, pasākumā aicināti piedalīties arī jaunie autori. 

Šogad dzejas dienas norisinās divās daļās. Pirmajā uz skatuves kāps jaunie autori, kas raksta dzeju un/vai dziesmu tekstus. Dalībnieku vecums, profesionālā sagatavotība un uzstāšanās formāts nav ierobežots. Priekšnesumam iespējams pievienot muzikālo pavadījumu vai tml. Galvenais, lai priekšnesumā netiku izmantoti necenzēti vai aizkaroši vārdi vai izteicieni, un priekšnesums atbilstu sabiedrībā pieņemtajām normām. 

Dalību dzejas "brīvajā mikrofonā" iespējams pieteikt līdz 7.septembrim, zvanot pa tālruni 28 688 101 (Madara) vai 26 472 818 (Ilze) vai, rakstot uz e-pastu kulturascentrs@smiltene.lv.

Pasākuma otrajā daļā savu dzeju lasīs divi Latvijā pazīstami un iemīļoti autori: dzejnieks Jānis Tomašs un prozaiķis, tulkotājs, dzejnieks Eduards Aivars. Pasākumā muzicēs Signe Baltere. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)