Banner 980x90

Sākusies pieteikšanās vokālistu konkursam "Smiltenes balsis 2016"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Pēc neliela pārtraukuma šī gada 15.oktobrī norisināsies vokālistu konkurss "Smiltenes balsis". Šobrīd ir sākusies pieteikšanās konkursam, pilsētas informācijas portāls Smiltene24.lv uzzināja Smiltenes novada pašvaldībā.

Katram konkursantam ir jāsagatavo vien dziesma latviešu valodā atbilstoši savam vecumam un vokālajām spējām. Muzikālo pavadījumu-instrumentālo grupu-nodrošina Smiltenes pilsētas Kultūras centrs. Aicinām dalībniekus piestrādāt pie horeogrāfijas, atraktivitātes un sava vizuālā tēla, kas ietekmēs kopējo vērtējumu par priekšnesumu. Vokālisti tiks vērtēti vecuma grupās, kas tik sadalītas, balstoties uz kopējo dalībnieku skaitu. Dziedātāju sniegumu vērtēs profesionāla, Smiltenes pilsētas Kultūras centra žūrija četru locekļu sastāvā.

Dalību konkursā iespējams pieteikt līdz 23.septembrim (ieskaitot), iesniedzot pilnībā aizpildītu pieteikuma anketu, kas pieejama šeit un Smiltenes pilsētas Kultūras centrā. Anketu var nosūtīt elektroniski uz e-pastu kulturascentrs@smiltene.lv, vai nodot personīgi Smiltenes pilsētas Kultūras centrā.

Konkursa nolikums pieejams šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)