Banner 980x90

Notikušas izmaiņas Smiltenes novada domes deputātu sastāvā

Rīga, 25.apr., LETA. Noliekot savas pilnvaras deputātam Aigaram Veldrem (VL-TB/LNNK), Smiltenes novada domē darbu viņa vietā sāk Dzintars Zvaigzne, aģentūru LETA informēja Smiltenes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Marita Mūze.

Zvaigzne pēc vēlēšanu rezultātiem sarakstā bija nākamais VL-TB/LNNK deputāts. Viņš darbosies Finanšu un attīstības jautājumu un Sociālo un medicīnas jautājumu pastāvīgajās komitejās.

Zvaigzne ikdienā vada uzņēmumu SIA "Ziķeri" Palsmanes pagastā, kura darbības virziens ir mežizstrādes pakalpojuma sniegšana. Zvaigzne Smiltenes novada domes deputāta amatā ir otro reizi, jo bija ievēlēts arī pirmajā novada domes sasaukumā laikā no 2009.-2014.gadam, teica Mūze.

Komentējot lēmumu pieņemt deputāta mandātu, Zvaigzne uzsvēra, ka respektē vēlētājus, kuri viņu ievēlēja. Viņam vienmēr ir bijis svarīgs cilvēks, tāpēc viņa galvenais mērķis būs aizstāvēt sabiedrības intereses, lai novadā tiktu attīstīta laba dzīves vide un augtu iedzīvotāju labklājība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)