Banner 980x90

Notiks bezmaksas jogas nodarbības Grundzāles kultūras namā

Pixabay
Pixabay
Smiltenes novada dome aicina Smiltenes novada iedzīvotājus no 30.maija piedalīties bezmaksas jogas nodarbībās.

Nodarbību mērķis ir apgūt prasmes saglabāt veselību un spēkus, harmoniski mijiedarboties ar iekšējo un ārējo pasauli, pielietot šīs prasmes ikdienā. Nodarbībās tiks apgūtas jogas pamata pozas, elpošanas vingrinājumi, kā arī fizisku vingrinājumu kompleksi (locītavu, mugurkaula, gremošanas sistēmai), elpošanas prakses, kas palielina enerģiju, stresa mazināšanas tehnikas.

Nodarbību sākums 2017.gada 30.maijā plkst.18.00 Grundzāles kultūras namā, Tilta ielā 5, Grundzālē. Nodarbības notiks jūnijā katru otrdienu.

Jautājumu gadījumā sazinieties ar Sociālo darbinieci Anitu Šteinbergu, tel. nr. 64707865, m.t. 26362282, e- pastu anita.steinberga@smiltene.lv.

Nodarbības norisināsies projekta "Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai Smiltenes novadā" Nr. 9.2.4.2/16/I/052 ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)