Banner 980x90

Nedēļas izskaņā Smiltenē notiks aktīvās atpūtas diena "Pavadām ziemu, sagaidām pavasari!"

Rīga, 5.marts, LETA. Sestdien, 9.martā, Smiltenes stadionā, sporta un atpūtas kompleksā "Teperis", notiks sporta diena "Pavadām ziemu, sagaidām pavasari!", aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Marita Mūze.

Pasākums piedāvās dažādas sportiskas un jautras aktivitātes, kurās varēs kopīgi piedalīties visi - gan lieli, gan mazi, ģimenes, kolektīvi un citas komandas.

Sarīkojuma mērķis ir veicināt fizisko aktivitāšu piekopšanu ģimenēs, socializēties, tādā veidā stiprinot ne tikai savu fizisko, bet arī garīgo veselību.

Komandām ne mazāk kā četru dalībnieku sastāvā savā starpā būs jāsacenšas astoņos dažādos sporta veidos - trošu takā, meža biatlonā, "alpīnists", rūķīšu kalna serpentīnā, kolektīvā slēpošanā, kolektīvā orientēšanās, pārceltuves krēsliņā un šķēršļu joslā.

Pēc pasākumā dalībniekiem tiks nodrošinātas arī pusdienas.

Interesenti aicināti iepriekš pieteikties, rakstot uz e-pastu "evid@evid.lv" vai elektroniski vietnē "www.hafnijs.tk", līdz 6.martam plkst.18.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)