Banner 980x90

Jāņukalna estrādē notiks vasaras ballīte ar ansambli "Flame & The Rolltones"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 12.augustā, no plkst.22.00 Jāņukalna estrādē gaidāma jautra vasaras ballīte. Par dejām un labu noskaņojumu rūpēsies atraktīvā grupa "Flame & The Rolltones" ar solistu, šova "Izklausies redzēts" zvaigzni Ati Zviedri, pilsētas informācijas portāls Smiltene24.lv uzzināja Smiltenes novada pašvaldībā.

Ansamblis "Flame & The Rolltones" izveidojies 2006.gada vasarā, kad populārā kafejnīcā iepretim Latvijas Mūzikas Akadēmijai, kopā sanāca četri mūziķi - Uģis Eihvalds, Valters Sprūdžs, Jānis Lācis un Atis Zviedris. Pēc neskaitāmām kopmēģinājumu sesijām dažādos diennakts periodos un desmitiem litru kafijas, tika ielikts labs pamats turpmākajai darbībai. 
"Flame & The Rolltones" spēlē dažādu dziesmu kaverversijas, dažādos mūzikas stilos.

Ieejas maksa ir  3 eiro. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)