Banner 980x90

Elektroenerģija biznesa klientiem

Biznesa klientu vajadzības un elektroenerģijas patēriņš būtiski atšķiras katram atsevišķam klientam, tāpēc nepieciešama individuāla pieeja elektroenerģijas pakalpojuma nodrošināšanai. "Ignitis Latvija" ir specializējies tieši biznesa klientu nodrošināšanā ar vajadzīgajiem energoresursiem – elektroenerģiju, dabasgāzi, saules enerģiju un pat elektroauto uzlādes stacijām.

"Ignitis Latvija" ir Lietuvas enerģētikas uzņēmuma "Ignitis Group" meitasuzņēmums, kas ieguvis stabilas pozīcijas arī Latvijas atvērtajā elektroenerģijas tirgū, kļūstot par uzticamu partneri vietējiem biznesa klientiem. 

Elektrība par fiksētu vai elastīgu cenas tarifu
Elektrība ir viens no būtiskiem resursiem, bez kura uzņēmumu ikdiena nav iedomājama, kā arī tas veido būtisku daļu no saimnieciskajiem izdevumiem, tāpēc izdevīgi iegādāta un atbildīgi iztērēta elektrība ir viens no labas uzņēmuma pārvaldības principiem. 

Biznesa klienti, noslēdzot līgumu ar "Ignitis Latvija", var iegādāties elektroenerģiju par konkurētspējīgām cenām un ar izdevīgiem nosacījumiem, kas atbilst uzņēmuma patēriņa specifikai. Klientiem tiek piedāvāti gan fiksētas, gan elastīgas cenas tarifi. Katrs klients var izvēlēties sev piemērotāko risinājumu.

• Fiksētas cenas tarifs būs pievilcīgs tiem uzņēmumiem, kuriem nepieciešama stabilitāte, kuri vēlas plānot izmaksas un zināt, cik daudz turpmāk būs jāmaksā par elektroenerģiju. Maksa tiek aprēķināta saskaņā ar līgumā norādīto tarifu un nav atkarīga no tirgus cenas svārstībām.

• Elastīgas cenas tarifs vairāk piemērots biznesa klientiem, kuri vēlas maksāt tirgus situācijai atbilstošu cenu par patērēto elektrību, tāpēc ir gatavi riskēt un iegūt labāko iespējamo cenu attiecīgajos apstākļos. Elastīgo cenu veido mainīgā daļa, kas atkarīga no elektrības cenas biržā, un neliela fiksētā komponente, kas veido tirgotāja peļņu.

Atjaunojamā jeb zaļā enerģija
"Ignitis Latvija", sekojot tendencēm un klientu pieprasījumam, nodrošina arī elektroenerģiju, kas iegūta, izmantojot atjaunojamo jeb zaļo enerģiju. Šis piedāvājums kļūst arvien aktuālāks, jo pieaug to klientu skaits, kuri atbildīgi izturas pret vidi un patēriņu. Zaļā enerģija "Ignitis Latvija" klientiem arī pieejama par fiksētu vai elastīgu cenu – atliek izvēlēties uzņēmuma vajadzībām un paradumiem piemērotāko risinājumu. Arī līguma darbības laiku biznesa klienti var izvēlēties – slēgt īstermiņa, ilgtermiņa vai neierobežotas darbības laika līgumu.

Zaļā enerģija, visvairāk saules un vēja enerģija, ieņem arvien nozīmīgāku lomu, risinot vides problēmas un ieviešot efektīvus ilgtermiņa risinājumus, kas samazinātu ietekmi uz klimatu un ļautu pakāpeniski atteikties no fosilajiem resursiem. Zaļās enerģijas pieprasījuma pieaugums lielā mērā atkarīgs no klientu izpratnes, spējas pārvarēt aizspriedumus un domāt ilgtermiņā. Latvijā šie procesi vēl ir sākuma stadijā, bet ar lielu potenciālu, tāpēc "Ignitis Latvija" paredz to klientu skaita pieaugumu, kuri dos priekšroku zaļajai enerģijai gan tāpēc, ka vēlas padarīt uzņēmumu videi draudzīgāku, gan uzlabot savu tēlu un reputāciju.

"Ignitis Latvija" veicina enerģijas efektīvu izmantošanu
Energoefektivitāte ir mūsu visu kā sabiedrības kopīgais mērķis, kura īstenošanā būtiska loma ir ikvienam patērētājam. "Ignitis Latvija", apzinoties savu iespēju ietekmēt šos procesus, gan praksē paši ievēro efektīvas izmantošanas principus, gan izglīto un palīdz saviem klientiem, sniedzot noderīgu informāciju un izstrādājot individualizētus piedāvājumus, kā samazināt elektrības patēriņu un līdz ar to arī izmaksas.

Elektroenerģijas patēriņa samazināšana iespējama dažādos veidos: 
• ar pastāvīgiem risinājumiem, piemēram, patērēšanas ieradumu maiņu, darbinieku izglītošanu un atbildīga patēriņa ieviešanu;
• ar vienreizējiem ilgtermiņa risinājumiem, piemēram, energotaupīgām iekārtām, modernizācijas un automatizācijas risinājumiem, investīcijām zaļajā enerģijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)