Banner 980x90

Vidzemē notiks semināri par pieejamo atbalstu energoefektivitātes pasākumu īstenošanai daudzdzīvokļu ēkās

Valmiera, 22.febr., LETA. Šodien un rīt Siguldā, Valmierā, Smiltenē un Gulbenē notiks semināri par energoefektivitātes pasākumu īstenošanu daudzdzīvokļu ēkās un tam pieejamo valsts atbalstu, aģentūru LETA informēja Ekonomikas ministrijas sabiedrisko attiecību speciāliste Elita Rubesa-Voravko.

Seminārā klātesošie tiks informēti par Eiropas Savienības (ES) fondu atbalsta programmas "Veicināt energoefektivitātes paaugstināšanu dzīvojamās ēkās" nosacījumiem, tehniskās dokumentācijas sagatavošanas niansēm, lēmuma pieņemšanas procedūru, kā arī līdzfinansējuma saņemšanas aspektiem. Seminārā piedalīsies arī banku pārstāvji, kas informēs par kredīta saņemšanas nosacījumiem. Pasākumu laikā Siguldā SIA "CDzP" vadītājs Ģirts Beikmanis, kā arī seminārā Valmierā un Smiltenā SIA "Valmieras namsaimnieks" valdes priekšsēdētājs Valdis Jēgers dalīsies pieredzē par daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas renovācijas projekta vadību un pastāstīs par ēkas renovācijas ieguvumiem. Uz semināriem aicināti namu pārvaldīšanas uzņēmumu, dzīvokļu īpašnieku biedrību un būvniecības uzņēmumu pārstāvji, kā arī daudzdzīvokļu dzīvojamo māju vecākie.

Semināri notiks šodien plkst.11 Siguldā un plkst.17.30 Valmierā, bet 23.februārī plkst.11 Smiltenē un plkst.17.30 Gulbenē.

Seminārus organizē Ekonomikas ministrija un Attīstības finanšu institūcija "Altum" informatīvās kampaņas "Dzīvo siltāk" laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)