Banner 980x90

Vidzemē 65 gadus vecs vīrietis avarē ar deltaplānu

Rīga, 17.okt., LETA. Vidzemē ar deltaplānu avarējis un nopietnas traumas guvis 65 gadus vecs vīrietis, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Notikušā aculiecinieki NMPD darbiniekiem stāstījuši, ka vīrietis, lidojot ar deltaplānu, aizķēris koku zarus, kā rezultātā kritis no liela augstuma. Vīrietis smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Kurzemē 69 gadus veca sieviete, lasot ābolus, nokrita no aptuveni trīs metrus augstām trepēm. Mediķiem ir aizdomas, ka sieviete kritiena rezultātā guvusi mugurkaula skriemeļu bojājumu.

Savukārt Rīgā 61 gadus vecs vīrietis guva traumas darba vietā. Pakāpjoties uz kravas automobiļa bampera, vīrietis krita atmuguriski, kā rezultātā guva pleca un galvas traumu, kā arī salauza atslēgas kaulu.

Kopumā diennakts laikā NMPD mediķi devušies uz 979 izsaukumiem, no kuriem 141 bija saistīts ar dažāda veida traumām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)