Banner 980x90

Veterināro priekšmetu skolotāji no Bebrenes un Smiltenes piedalās tālākizglītības kursos 

Māris Štrombergs/ Foto: Anna Kārkliņa/ Valmiera24.lv
Māris Štrombergs/ Foto: Anna Kārkliņa/ Valmiera24.lv
Savstarpēja pieredzes apmaiņa un iespēja uzzināt par savu izvēlēto profesiju ko jaunu  allaž vienojusi gan dažādu skolu audzēkņus, gan pedagogus. Jūnija nogalē tālākizglītības kursos satikās Smiltenes tehnikuma un Bebrenes vispārizglītojošās un profesionālās skolas veterināro priekšmetu skolotāji.

Kā pilsētas informācijas portālu Smiltene24.lv informē Smiltenes tehnikuma pārstāve Baiba Vahere, minētās mācību iestādes Latvijā ir vienīgās, kas piedāvā jauniešiem apgūt veterinārārsta asistenta profesiju. "Bebrenes un Smiltenes skolotājiem tā bija priecīga atkalredzēšanās pēc ilgāka pārtraukuma," atzīst Smiltenes tehnikuma veterināro priekšmetu skolotāja Rudīte Benta. "Pedagogu darba ikdiena ir tik piesātināta, turklāt - visi veterināro priekšmetu skolotāji ir arī praktizējoši veterinārārsti, tāpēc katra šāda kopā sanākšana ir kā mazi svētki." 

Kursu tēma – mācību līdzekļu, palīglīdzekļu un simulatoru izmantošanas iespējas veterinārmedicīnas programmas apguvē. Tikšanās galvenais mērķis – pilnveidot pedagogu iespējas, gūt jaunas ierosmes izglītojamo zināšanu un profesionālu iemaņu attīstīšanā, izmantojot veterinārmedicīnas priekšmetu skolotāju metodiskā darba pieredzi.

"Pedagogi iepazinās ar jaunāko mācību līdzekļu izstrādes metodiku. Domājot par efektīvāku skolotāju darbu nākotnē, tika apzināti veterināra asistenta apmācībai nepieciešamie mācību līdzekļi, palīglīdzekļi un simulatori. Pedagogi iepazinās ar labās prakses piemēriem mācību metožu, mācību līdzekļu, palīglīdzekļu un simulatoru pielietošanas metodikā."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)