Banner 980x90

Vakar Vidzemē policija reģistrējusi vairākas zādzības un vienu automašīnas sabojāšanas gadījumu

Rīga, 26.jūn., LETA. Vakar Vidzemē Valsts policija (VP) reģistrējusi vairākas zādzības, kā arī vienu automašīnas sabojāšanas gadījumu, aģentūru LETA informēja VP Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Priekuļu novada Veselavas pagastā divi vīrieši, atlaužot veikala ieejas durvis, nozaga dažāda veida alkohola pudeles. Notikuma vietā nekavējoties ieradās apsardzes darbinieki un aizturēja iespējamos vaininiekus, kuri turpat blakus veikalam sēdēja uz soliņa.

Savukārt Priekuļu novada Liepas pagastā tika konstatēts, ka, atlaužot durvis, iekļūts saimniecības ēkā un nozagts zāles pļāvējs un dažādas sadzīves mantas. Tikmēr Alojā kādā mājas pagalmā no neaizslēgtas automašīnas nozagts portatīvais dators un nauda, pastāstīja Vaskāne.

Savukārt Smiltenes novada Blomes pagastā kādā īpašumā konstatēts, ka, izsitot logu, iekļūts mājā, kur nozagtas dažādas sadzīves mantas un no klēts aiznesti divi zāles pļaušanas trimmeri. Visos gadījumos policija sākusi kriminālprocesus un skaidro notikušā apstākļus.

Tikmēr Madonas novada Dzelzavas pagastā otrdien sabojāta automašīna - tai saskrāpēta virsbūve un sadurta riepa. Policija skaidro notikušā apstākļus, sākts kriminālprocess.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)