Banner 980x90

Specefektu noma visā Latvijā

Specefekti jebkuru pasākumu padara īpašu, krāšņu. Tieši tādēļ ir radīta specefektu noma. Nav noslēpums, ka veiksmīga pasākuma pamatā ir ne tikai labs pasākuma scenārijs, pasākuma vadītājs, uzjautrinošas rotaļas un izdarības, apskaņošana un laba mūzika, bet arī vizuālie specefekti.

Visām šīm detaļām, rīkojot pasākumu, jāpievērš pietiekami daudz uzmanības, lai pasākums būtu vienā stilā.

Specefektu noma jūsu pasākumam piedāvā izvēlēties dažādu tehniku, piemēram, burbuļu, dūmu, putu un sniega mašīnas, košas spoguļbumbas, ventilatorus, kas rada vēju, CO2 efektu lielgabalus, uguns efektus, konfeti un priekškara nomešanas sistēmas. Arī mājas ballītei vai nelielām svinībām lieti noderēs specefektu noma, piemēram, klasiskā spoguļbumba ikvienu pasākumu padarīs efektīgāku – griežoties un atstarojot gaismas, tā radīs klasisku, 80. gadu diskotēkas noskaņu. Tāpat jūsu īpašos dzīves brīžus padarīs neaizmirstamus noteiktajā brīdī izšauts konfeti, ko iemūžinās gan kameras un fotoaparāti, gan jūsu un viesu atmiņa.

Koncertu rīkošana nav iedomājama bez specefektiem, te neiztikt bez specefektu nomas. Dūmu mašīna vienmēr rada burvīgumu un noslēpumu uz skatuves, kā arī lieliski izceļ gaismu starus vai stroboskopu, panākot elpu aizraujošus skatus. Savukārt uz lielajām skatuvēm labi izskatīsies uguns efekti.

Ļoti eleganti un iespaidīgi izskatās priekškara nomešanas sistēma, lai efektīvi atklātu apkārtējiem kādu noslēpumainu objektu, piemēram, jaunas automašīnas atklāšanai. Arī rīkojot diskotēkas, viesības, ballītes, specefektu noma būs noderīgs pakalpojums, piemēram, burbuļu vai putu mašīnas pārvērtīs parastu "diseni" par īstu šovu un neaizmirstamu vakaru.

Ja jums ir ierobežots budžets, tieši specefektu noma būs labākais risinājums, kā padarīt pasākumu īpašu.

Lasiet vairāk: http://forevent.lv/index.php?route=product/category&path=67

Gaismas tehnikas noma

 
Gaismas tehnikas noma ir labs risinājums, kad nepieciešama jebkura veida pasākumu – svinību, koncertu vai korporatīvo pasākumu – apgaismošana. Gaismas tehnika ir par dažādām cenām un jebkurš var atrast sev atbilstošu, pasākuma budžetam pielāgotu risinājumu.
Gaismas tehnikas nomā var dabūt prožektorus, kustīgās galvas, lāzerus, UV gaismas, stroboskopus, gaismu kontroles vai dažādus gaismas efektus un apgaismojumu, kas darbojas mūzikas ritmā.

Korporatīvo pasākumu rīkošanai noteikti noderēs prožektori, lai izgaismotu svinību norises vietu. Ja rīkojat nelielu ballīti neformālā stilā, tad ar dažādiem gaismas avotiem var uzburt nepieciešamo atmosfēru.

Visiem zināms, ka laba diskotēka nav iedomājama bez neatkārtojamiem gaismas efektiem – lāzeriem, kustīgajām galvām un apgaismojuma, kas darbojas mūzikas ritmā un papildina skanējumu ar acīm tīkamiem skatiem, kas jūs vēl vairāk emocionāli uzlādēs. Bet UV gaismas radīs iespēju iekārtot pasākuma vietu neparastākā veidā, jo ikviens priekšmets, apmeklētāju apģērbs, kas ir baltā krāsā, UV gaismā spoži mirdzēs. Gaismas tehnikas noma ļauj īstenot visdažādākās tematikas pasākumus.

Arī koncertiem noderēs gaismas tehnika, piemēram, stroboskops, kas akcentēs mūzikas ritmu un pat mazāko skatuvi padarīs vizuāli iespaidīgu.

Lasiet vairāk: http://forevent.lv/index.php?route=product/category&path=65

Skaņas tehnikas noma

 
Skaņas tehnikas noma piedāvā augstas kvalitātes skaņas tehniku. Šis pakalpojums ir iespējams arī ar uzstādīšanas un apkalpošanas servisu. Pasākumam var aizņemties skandas, mikserpultis, skatuves monitorus, mikrofonus un citu tehniku jebkurām prasībām. Skaņas tehnikas noma paredzēta mākslinieku tehnisko raideru prasību nodrošināšanai, kā arī dažāda veida pasākumu rīkošanai.

Skaņas tehnikas noma noder visa veida un mēroga pasākumiem. Piemēram, konferencēm parasti nepieciešami kvalitatīvi mikrofoni un skandas, lai oratoru teikto varētu sadzirdēt arī tie klausītāji, kuri atrodas tālu no runātāja. Šobrīd koncertos nepieciešami monitori, kuros mākslinieki var dzirdēt to, kas skan koncerta klausītājiem. Protams, kā pamats visam ir kvalitatīva mikserpults, kas ļauj regulēt un sabalansēt visu skaņas tehniku, kas atrodas pasākuma norises vietā.

Skaņas tehnikas nomas tehniskie speciālisti izpildīs dažādas klientu vēlmes un mākslinieku tehnisko raideru prasības, kā arī palīdzēs izvēlēties optimālas iekārtas dažādām svinībām un korporatīvajiem pasākumiem.

Lasiet vairāk: http://forevent.lv/index.php?route=product/category&path=64

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)