Banner 980x90

Smukulis ieņem 93.pozīciju Dānijas daudzdienu velobrauciena trešajā posmā

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Latvijas profesionālais riteņbraucējs Gatis Smukulis no "Astana" komandas piektdien ieņēma 93.vietu Dānijas daudzdienu velobrauciena (UCI kat.2.HC) trešajā posmā.

Par 175 kilometru garā posma uzvarētāju tika kronēts mājinieks Mikāls Vangrēns no "Tinkoff" vienības, kurš distanci veica četrās stundās 18 minūtēs un 48 sekundēs, finišā par divām sekundēm apsteidzot tuvākos sekotājus.

Tikmēr Smukulis no uzvarētāja atpalika 13 minūtes un 13 sekundes, finišējot 93.vietā.

Jau ziņots, ka Smukulis trešdien ieņēma 48.vietu sacensību prologā, bet otrajā posmā ierindojās 72.pozīcijā.

Pēc trim posmiem līderis ir Vangrēns, bet Smukulis ierindojas 68.pozīcijā, atpaliekot 16 minūtes un 12 sekundes.

Velobrauciens piecu posmu garumā ilgs līdz svētdienai.

Iepriekšējās četras sezonas Smukulis pārstāvēja Krievijas riteņbraukšanas vienību "Katjuša", būdams palīgs saviem komandas biedriem, lai viņi sacensībās varētu cīnīties par augstākajām vietām. Savukārt pirms šīs sezonas latvietis pievienojās "Astana" komandai no Kazahstānas.

Drīzumā gaidāmajās Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs Latviju pārstāvēs pārējie divi valsts profesionāļi Toms Skujiņš un Aleksejs Saramotins. Smukulis līdz šim vienīgo reizi olimpiskajās spēlēs piedalījies 2008.gadā Pekinā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)