Banner 980x90

Smukulim 37.vieta Dānijas daudzdienu velosacensību individuālajā braucienā

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Latvijas profesionālais riteņbraucējs Gatis Smukulis no "Astana" komandas sestdien ieņēma 37.vietu Dānijas daudzdienu velobrauciena (UCI kat.2.HC) ceturtajā posmā, kurā noritēja sacensības individuālajā braucienā.

Par posma uzvarētāju tika kronēts mājinieks Madss Šmits no "Virtu Pro Veloconcept" vienības, kurš nepilnus 20 kilometrus garo distanci veica 23 minūtēs un 12 sekundēs, par astoņām sekundēm apsteidzot otrās vietas ieguvēju nīderlandieti Larsu Būmu, kurš ir Smukuļa komandas biedrs.

Tikmēr Smukulis no uzvarētāja atpalika minūti un 43 sekundes, kas viņam deva 37.pozīciju.

Pēc četriem posmiem līderis ir Mikāls Vangrēns no "Tinkoff" vienības, bet Smukulis ierindojas 65.pozīcijā, atpaliekot 17 minūtes un 45 sekundes.

Velobrauciens piecu posmu garumā ilgs līdz svētdienai.

Iepriekšējās četras sezonas Smukulis pārstāvēja Krievijas riteņbraukšanas vienību "Katjuša", būdams palīgs saviem komandas biedriem, lai viņi sacensībās varētu cīnīties par augstākajām vietām. Savukārt pirms šīs sezonas latvietis pievienojās "Astana" komandai no Kazahstānas.

Drīzumā gaidāmajās Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs Latviju pārstāvēs pārējie divi valsts profesionāļi Toms Skujiņš un Aleksejs Saramotins. Smukulis līdz šim vienīgo reizi olimpiskajās spēlēs piedalījies 2008.gadā Pekinā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)