Banner 980x90

Smiltenes vieglatlētiem personiskie rekordi un godalgas "Sportland" kausā Jelgavā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jelgavā esošajā Zemgales Olimpiskā centra stadionā norisinājās "Sportland" kausa izcīņas trešā posma sacensības. No Smiltenes bērnu un jaunatnes sporta skolas vieglatlētiem godalgas savās vecuma grupās šķēpa mešanas sacensībās izcīnīja Jāzeps Groza, Dāvis Krauklis, Sabīne Marksa, pilsētas informācijas portāls Smiltene24.lv uzzināja Smiltenes novada pašvaldībā.

"Sportland" kausa izcīņa, ko organizē Latvijas Vieglatlētikas savienība, norisinās dažādos Latvijas reģionos. Aizvadītajā nedēļā vieglatlētus uzņēma Zemgales Olimpiskais centrs, kur norisinājās trešā posma sacensības. Uz Jelgavu devās arī seši Smiltenes bērnu un jaunatnes sporta skolas sportisti, kuri startēja šķēpa mešanas un tāllēkšanas sacensībās. 

Vīriešu konkurencē šķēpa mešanā Jāzeps Groza uzrādīja otro labāko rezultātu. Savā labākajā mēģinājumā Guntara Marksa audzēknis raidīja šķēpu 68 metru un 28 centimetru tālumā.

Uzvaru izcīnīja Alans Ferbers, kura rezultāts 70 metri un 95 centimetri. Ārpus konkurences startēja arī Matīss Velps, tomēr neviens no izpildītajiem trijiem metieniem netika ieskaitīts.

Jaunu personisko rekordu U16 grupas sacensībās sasniedza Dāvis Krauklis. Talantīgais sportists savā labākajā mēģinājumā šķēpu raidīja 53 metru un 79 centimetru tālumā. Tas deva pirmo vietu. Otrās vietas ieguvējs Artis Čakšs no Murjāņu sporta ģimnāzijas tika apsteigts par 64 centimetriem. Jaunu personisko rekordu izdevās sasniegt arī Sabīnei Marksai. Mūsu šķēpa metēja U16 grupas meiteņu konkurencē 400 gramus smago šķēpu aizmeta 43 metru un 64 centimetru tālumā.  Uzvarētājai Nikolai Ozolai no Ogres, smilteniete zaudēja nedaudz vairāk kā divus metrus.

Tāllēkšanā U16 vecuma grupā meitenēm Marta Marksa uzrādīja rezultātu 4 metri un 75 centimetri, lai arī vairākkārt ievērojami pārsniedza 5 metru atzīmi, tomēr tas tika veikts, pārkāpjot atspēriena dēlīti. Galarezultātā 11. vieta. Šajā pat grupā zēniem Jānis Sausais 36 dalībnieku lielajā konkurencē sasniedza 32. rezultātu. Sportists aizlēca 4 metru un 63 centimetru tālumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)