Banner 980x90

Smiltenes pūtēju orķestrim diploms par izcilību

Otrdien, 7.jūlijā, koncertzālē "Lielā Ģilde" notika XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku pūtēju orķestru skate, kurā Smiltenes pūtēju orķestrim trešais labākais rezultāts un diploms par izcilību.

Kā pilsētas informācijas portālam Smiltene24.lv ziņo Smiltenes novada domes Sabiedrisko attiecību speciāliste Arita Smalkā-Boriseviča, finālskatē trīs grupu kategorijās piedalījās 23 pūtēju orķestri, Smiltenes pūtēju orķestrim 46,4 punkti un I+ pakāpe.

Trešdien, 8.jūlijā, Finālskatē startēs jauniešu koris "Lido" un "Lido" studija. Savukārt ceturtdien Smiltenes pūtēju orķestris piedalīsies pūtēju orķestru koncertā "Taures sauc", Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala.

Svētku izskaņā visi dalībnieki pulcēsies Gājienam, kas būs krāšņs un jautrs. "Ņemot vērā XI Latvijas skolu jaunatnes Dziesmu un deju svētku BURT(u) BURVĪBAS filozofiju, ir tapusi novada vizītkarte, kur katrs sakāmais vārds sākas ar burtu "S", saka XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku Smiltenes novada koordinatore Inga Sīmane.

No Smiltenes novada XI Latvijas skolu jaunatnes Dziesmu un deju svētkos piedalās 19 kolektīvi ar 609 dalībniekiem. Katrs kolektīvs ir ieguldījis milzīgu darbu, lai tiktu uz svētkiem un popularizētu Smiltenes novadu, un ir pelnījis uzslavas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)