Banner 980x90

Smiltenes pašvaldības policija jūlijā sastādījusi 24 protokolus

Jūlijā Smiltenes pašvaldības policija sastādījusi 24 administratīvo pārkāpumu protokolus, pilsētas informācijas portālu Smiltene24.lv informēja Smiltenes novada pašvaldībā.

Sastādīti astoņi protokoli par atrašanos publiskā vietā ar atvērtu alkoholiskā dzēriena iepakojumu, trīs protokoli par atrašanos publiskā vietā ar atvērtu alkoholiskā dzēriena iepakojumu atkārtoti gada laikā. Par dabisko vajadzību nokārtošanu uz ielas sastādīts viens protokols, par publisku vietu piegružošanu ar sīkajiem sadzīves atkritumiem sastādīti divi protokoli, par ugunskuru kurināšanu vietās, kur tas aizliegts (Smiltenes pilsētā) – viens protokols. Par automašīnas mazgāšanu šim nolūkam neparedzētās vietās arī sastādīts viens protokols, par mājdzīvnieku labturības noteikumu neievērošana viens protokols, par bērna aprūpes pienākumu nepildīšanu – viens protokols, par dzīvesvietas nedeklarēšanu – viens protokols. Savukārt par atrašanos sabiedriskā vietā alkohola reibuma stāvoklī cilvēka cieņu aizskarošā izskatā sastādīti trīs protokoli.

Papildus šiem protokoliem sastādīti seši administratīvā pārkāpuma protokoli – paziņojumi par transportlīdzekļu stāvēšanas un novietošanas noteikumu neievērošanu (bez vadītāja klātbūtnes).

Jūlijā izteikti deviņi mutvārdu aizrādījumi, tādejādi atbrīvojot no administratīvās atbildības personas, kuras izdarījušas maznozīmīgus pārkāpumus.

Dzīvesvietā nogādātas 12 personas, kuras alkohola reibuma dēļ zaudējušas spēju patstāvīgi pārvietoties, sešas personas nogādātas atskurbšanai uz īslaicīgās aizturēšanas izolatora telpām.  

Tāpat pašvaldības policija aizturējusi un nodevusi pēc piekritības Valsts policijai piecas personas, kuras vadīja velosipēdu atrodoties alkohola reibuma stāvoklī, kā arī trīs iereibušus mopēdu vadītājus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)