Banner 980x90

Smiltenes pašvaldības ēkas pārbūvei saņemti septiņi pieteikumi

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Smiltenes novada pašvaldības ēkas Dārza ielā 3 pārbūvei pieteikušies septiņi pretendenti - SIA "Rufs", SIA "DDK Nami", SIA "Sanart", SIA "Woltec", SIA Evento", SIA "Grods un partneri" un SIA "Krafter".

Kā aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Marita Mūze, piedāvājumu izvērtēšanu veiks un lēmumu pieņems Smiltenes novada domes Publisko iepirkumu komisija. Saskaņā ar iepirkuma nolikumu izskatīšanas un lēmuma pieņemšanas termiņš ir 60 dienas no piedāvājumu atvēršanas dienas.

Smiltenes novada domes ēkas Dārza ielā 3 pārbūves darbos paredzēts verandai uzstādīt alumīnija stiklotas vitrīnu konstrukcijas ar trīs veramiem, atgāžamiem logiem. Lai pasargātu stiklotās konstrukcijas no ārpuses, tiek paredzēts uzstādīt firmas "Ripo" aizsargžalūzijas, kuras tiek darbinātas ar sienā iebūvētu slēdzi. Paredzēts veikt arī verandas iekšējās apdares darbus, grīdas flīzēšanu.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)