Banner 980x90

Smiltenes pašvaldībai izdevies izsolīt trīs piederošos īpašumus

Smiltene24.lv
Smiltene24.lv
Izdevies izsolīt visus trīs īpašumus, kurus Smiltenes novada pašvaldība bija plānojusi pārdot, - "Silvas Lejas 2", "Ķauzerus" un īpašumu Ezera ielā 4-5.

Kā aģentūru LETA informēja Smiltenes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Hofmane, īpašuma "Silvas Lejas 2", kas atrodas Launkalnē, izsolei bija pieteikušies četri pretendenti. Uzvarētājs īpašumu nosolīja par 3200 eiro.

Īpašumam "Ķauzeri", kas atrodas Launkalnes pagastā, uz izsoli bija pieteicies viens pretendents, kurš īpašumu nosolīja par 9050 eiro. Arī īpašuma Ezera ielā 4-5, kas atrodas Launkalnē, izsolei bija pieteicies viens pretendents, kurš īpašumu nosolīja par 4050 eiro.

29.jūnijā notiks Smiltenes novada domes sēde, kurā plānots apstiprināt iepriekš minēto izsoļu rezultātus.

LETA jau informēja, ka Smiltenes novada dome plānoja izsolīt trīs nekustamos īpašumus. Īpašuma Ezera ielā 4-5 sākuma cena bija noteikta 4000 eiro, īpašumam "Ķauzeri" - 9000 eiro, savukārt īpašumam "Silvas Lejas 2" - 1550 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)