Banner 980x90

Smiltenes pašvaldība nolēmusi pārbūvēt kartingu trasi pie Tepera ezera

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Smiltenes novada dome izsludinājusi iepirkumu kartingu trases pārbūvei sporta kompleksā pie Tepera ezera, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Iepirkuma laikā plānoti segumu pārbūves, ūdensatvades un aprīkojuma izbūves darbi, kā arī papildaprīkojuma izbūves darbi un caurteku tīrīšana.

Būvdarbu izpildes līdzfinansēšana paredzēta no Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai līdzekļiem.

Ar iepirkuma nolikumu, tā pielikumiem un aktuālāko informāciju iespējams iepazīties novada domes mājaslapā. Iesniegt piedāvājumus iepirkumam var līdz 26.jūlija plkst.10. Līguma izpildes laiks noteikts 120 dienu laikā no Iepirkuma līguma spēkā stāšanās dienas, neskaitot tehnoloģisko pārtraukumu, ja tāds būs nepieciešams.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)