Banner 980x90

Smiltenes novadā vienbalsīgi uz vēl vienu termiņu pārvēl līdzšinējo priekšsēdētāju Gintu Kukaini

Valmiera, 16.jūn., LETA. Smiltenes novada domē priekšsēdētāja amatu saglabā Gints Kukainis (VL-TB/LNNK), aģentūra LETA noskaidroja novada pašvaldībā.

Kukaini uz vēl vienu termiņu pārvēlēja vienbalsīgi, balsojot deviņiem "Visu Latvijai!" – "Tēvzemei un brīvībai/LNNK" (VL-TB/LNNK) deputātiem, diviem "Vienotības" deputātiem, diviem "Latvijas Reģionu Apvienības" (LRA) un "Vidzemes partijas" apvienotā saraksta deputātiem, kā arī Ivaram Ādamsonam no "Zaļo un Zemnieku savienības" (ZZS).

Uz sēdi nebija ieradies Kaspars Markss (ZZS).

Jau vēstīts, ka Smiltenes novadā uzvarējusi līdzšinējā domes priekšsēdētāja Ginta Kukaiņa pārstāvētā VL-TB/LNNK, iegūstot deviņas vietas domē.

Otrajā vietā ierindojusies "Vienotība", bet trešajā LRA un "Vidzemes partijas" apvienotais saraksts. Pēdējo vietu ieņem ZZS. Katra no šīm partijām saņēma pa diviem deputāta mandātiem darbam Smiltenes domē.

2013.gada pašvaldību vēlēšanās uzvaru guva "Reģionu alianse", iegūstot septiņas vietas, bet "Vienotība" un nacionālā apvienība katra ieguva četras vietas domē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)