Banner 980x90

Smiltenes novada pašvaldības policijai iegādāts jauns aprīkojums

Projekta ietvaros Smiltenes novada pašvaldības policijai iegādāta termokamera un divas GoPro videokameras, kas paredzētas zivju resursu aizsardzībai, pilsētas informācijas portālu Smiltene24.lv informēja Smiltenes novada domes Attīstības un plānošanas nodaļas projektu vadītāja Lita Kalniņa.

Pēc veiktās tirgus izpētes rezultātiem par jauna aprīkojuma piegādi zivju resursu aizsardzības pasākumiem Smiltenes novada vajadzībām projekta "Zivju resursu aizsardzības pasākumi Smiltenes novada ūdenstilpēs" ietvaros 2014.gada septembrī tika noslēgts līgums ar SIA "Omicron" par preču piegādi. "Omicron" piegādāja vienu jaunu termokameru ar video ierakstītāju un divas jaunas GoPro videokameras ar stiprinājumiem.

Pašvaldības policija aktīvi iesaistās zivju resursu aizsardzībā un lai spētu novērst pretlikumīgo zveju, kas tieši notiek diennakts tumšajā laikā, bija nepieciešams papildus aprīkojums. Iegādātā termokamera un GoPro videokameras atvieglos ūdenstilpju uzraudzību un kontroli, un ļaus iegūt pierādījumus – video materiālu ar pārkāpumu izdarīšanu un/vai pārkāpēju aizturēšanu.

Novembrī Pašvaldības policija kopā ar Zemessardzes darbiniekiem sadarbojoties ar Dabas aizsardzības pārvaldes darbiniekiem veiks nārsta vietu uzraudzību un apsardzi.

Projekta mērķis – zivju resursu aizsardzība un maluzvejniecības samazināšana Smiltenes novada ūdenstilpēs, pilnveidojot materiāltehnisko nodrošinājumu un piesaistot papildus cilvēku resursus nārsta laikā.

Projekta realizācija kļuva iespējama piesaistot Zivju fonda līdzekļus. Projekta kopējās plānotās izmaksas ir 6620,00 eiro. 100% no projekta finansē Zivju fonds.

 src=

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)