Banner 980x90

Smiltenes novada dome sadala 2947 eiro nevalstiskajām organizācijām

Valmiera, 7.jūl., LETA. Smiltenes novada dome sadalījusi 2947 eiro pieciem nevalstisko organizāciju projektiem, aģentūru LETA informēja Smiltenes novada domes pārstāve Marita Mūze.

443 eiro saņēmis sporta klubs "VeloLifestyle" velo inventāra iegādei. 995 eiro saņēma biedrība "Spēkavots" projektam "Meistars sev un citiem". Pie 409 eiro liela atbalsta Smiltenes novada tautas tērpu komplektēšanai tika biedrība "Sabiedrība un attīstība", bet 1000 eiro ieguva biedrība "Orientēšanās sporta klubs "Azimuts", lai popularizētu orientēšanās sportu, savukārt 100 eiro pašvaldības atbalstu saņēma kultūras biedrība "Vilkmuiža 2011", lai iegādātos tērpus jauktajam vokālajam ansamblim "Sabalsis".

Projektu līdzfinansēšanas pieteikumu iesniegšanas termiņš bija līdz šā gada 31.maijam. Norādītajā termiņā saņemti pieci projektu līdzfinansēšanas pieteikumi. Smiltenes novada domes izveidotā un apstiprinātā konkursa komisija veica iesniegto projektu līdzfinansēšanas pieteikumu izvērtēšanu.

Projektu līdzfinansēšanas konkursam 2017.gadā kopumā Smiltenes novada domes budžetā atvēlēti 6000 eiro. Projektu konkurss tiek organizēts jau septīto gadu un tā mērķis ir ar līdzfinansējumu atbalstīt pašvaldības attīstības stratēģijai atbilstošas projektu idejas izglītības, kultūras, sporta, sociālo, jauniešu iniciatīvas un teritorijas labiekārtošanas jomās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)