Banner 980x90

Smiltenes Kultūras centrs aktīvi gatavojas jaunajai sezonai

Lai gan īstā vasara šogad atnākusi vien tagad, Smiltenes Kultūras centrs aktīvi gatavojas jaunajai sezonai, kas sāksies nu jau pēc pāris nedēļām, pilsētas informācijas portālu Smiltene24.lv informēja Smiltenes pilsētas Kultūras centra vadītāja Ilze Jēkabsone.

Vasaras mēneši paskrējuši gan svinot Smiltenes 95., un Firsta Līvena 140. dzimšanas dienu, gan sveicot "Apvedceļa" 15. jubilejas festivālu, gan esot kopā ar mūsu novada bērniem un skolēniem XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkos, gan ieskandinot festivālu "Baltica 2015" ar Vidzemes puses folkloras kopām. Tāpat priecājāmies par iespaidīgajiem koka kāju dejotājiem no Francijas un iepazinām gruzīnu teātra tradīcijas.

Vasaras sezona tiks noslēgta 22.augustā Jāņukalna estrādē, kad Smiltenē pēc neilga pārtraukuma viesosies Baltinavas teātris ar izrādes "Ontans i Anne" 5.daļu "Ontans i plāšnīki (ekstrasensi)", kurā pie Annas un Antona uz divām nedēļām ierodas Annas dēla ģimenes draugi- laulāts pāris no Rīgas. Mājās sāk notikt dīvainas lietas, līdz atklājas, ka atbraukusī kundze ir zīlniece un ekstrasense.

Uz kārtīgu izdejošanos aicinās grupa "Ceļojums" un DJ demyian.

Jaunā sezona nāks ar jauniem piedzīvojumiem un pārsteigumiem!

 src=

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)