Banner 980x90

Smiltenē vandaļi lauž ceļa zīmes

Smiltenes novada pašvaldības policija (SNPP) aicina atsaukties iespējamos aculieciniekus, kuri trešdien, 10.oktobrī, laika posmā no plkst.20.30 līdz 21.00, iespējams, redzēja pārvietojamies aizdomīgu personu vai personu grupu Smiltenē, Raiņa ielas posmā no Atmodas līdz Līkuma ielai, kā arī Abulas ielā (netālu no elektro – transformatora ēkas).

Smiltenes novada pašvaldības policijas priekšnieks Normunds Liepa pilsētas informācijas portālam Smiltene24.lv pavēstīja, ka minētajā laika posmā un ielu krustojumos pagaidām nenoskaidrotas personas nolauza sešas ceļa zīmes. Viņš piebilda, ka šis ir jau trešais gadījums, kad šā gada laikā tiek bojātas ceļa zīmes Smiltenes pilsētā.

SNPP atgādina, ka Krimināllikuma 185.panta pirmajā daļā noteikta kriminālatbildība par mantas tīšu iznīcināšanu un bojāšanu: sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz četriem gadiem vai arests, vai piespiedu darbs, vai naudas sods līdz 60 minimālajām mēnešalgām.
 
SNPP lūdz sniegt jebkādas ziņas, kas policijai varētu palīdzētu atklāt šo vandālisma aktu, zvanot SNPP uz tālruni: 28659933 vai 64772034, vai rakstot uz e-pastu: policija@smiltene.lv. Anonimitāte garantēta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)