Banner 980x90

Smiltenē rādīs Šekspīra komēdiju

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 31.oktobrī, plkst.17.00 Smiltenes Kultūras centrā viesosies Radošo Projektu Teātris ar izrādi "Liela brēka, maza vilna", pilsētas informācijas portālu Smiltene24.lv informēja Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja Madara Mūrniece.

"Liela Brēka, Maza Vilna" ir viena no Šekspīra labākajām komēdijām, sarakstīta viņa karjeras vidusposmā, un apvieno sevī gan asprātīgu humoru, gan nopietnākas pārdomas par tādām tēmām kā gods, mīlestība, greizsirdība un politiskās intrigas.

Saulainās Itālijas smaržas, mūzika, smiekli, asaras un liktenīgas kaislības kausēs sirdis un liks piedzīvot, ko nozīmē īsta mīlestība. "Karš ir beidzies un viss neiespējamais tagad šķiet iespējams, gan pirmās mīlestības saldme, gan atziņa, ka veca mīlestība nerūs..."

Uzveduma režisore: Džeina Feldberga ( E15 Acting School (University of Essex, Lielbritānija).

Uzvedumā piedalās 35 radoši cilvēkus no visdažādākajām nozarēm, ka arī Bērnu un jauniešu radošā apvienība "Opā-Opā", kurā darbojās bērni no Latvijas audžuģimenēm.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)