Banner 980x90

Smiltenē pašvaldības policija martā sastādījusi 17 pārkāpumu protokolus

Smiltenes novada pašvaldības policija 2013.gada martā kopā sastādījusi 17 administratīvā pārkāpumu protokolus par dažādiem sabiedriskās kārtības pārkāpumiem un citiem notikumiem Smiltenes novadā, pilsētas informācijas portālu Smiltene24.lv informēja Smiltenes novada Pašvaldības policijas priekšnieks Normunds Liepa. 

Pašvaldības policijas darbinieki izteikuši 23 mutvārdu aizrādījumus, atbrīvojot no administratīvās atbildības personas, kuras izdarījušas maznozīmīgus pārkāpumus. Martā sastādīti 11 administratīvā pārkāpuma protokoli – paziņojumi par transportlīdzekļu stāvēšanas un novietošanas noteikumu neievērošanu (bez vadītāja klātbūtnes). 

Lielākoties pašvaldības policijas redzes lokā personas nonākušas gan par atrašanos alkohola reibumā sabiedriskā vietā, gan alkohola lietošanu sabiedriskā vietā. Iereibušās personas atsevišķos gadījumos arī uzvedušās agresīvi.

Policija arī saņēmusi sūdzības par naktsmiera traucēšanu. Konstatēts arī, ka kādas mājas kāpņu telpā gulējis bezpajumtnieks, kas nogādāts patversmē. Martā arī Strenču psihoneiroloģiskajā slimnīcā nogādās kāds vīrietis, kas apdraudējis apkārtējos ar nazi, vīrietis arī atradies psihiatriskajā uzskaitē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)