Banner 980x90

Smiltenē notiks seminārs par projektu "COOP Local"

Daugavpils, 30.marts, LETA. Šodien plkst.14 Smiltenes pilsētas Kultūras centra Kino zālē, Gaujas ielā 1 notiks projekta "COOP Local" informatīvais pasākums, kur tiks prezentētas tā aktivitātes un plānotie pasākumi, aģentūru LETA informēja Smiltenes novada domes pārstāve Marita Mūze.

Projekta mērķis ir atdzīvināt un stiprināt pārrobežu uzņēmējdarbību, īstenojot virkni dažādu pasākumu, kas veicinās sadarbības un biznesa attiecību veidošanu starp Igaunijas un Latvijas uzņēmējiem. Projekta aktivitātes paredzēts īstenot iekļaujot dalībniekus no četrām nozarēm - ogas un augļi, dārzeņi, garšaugi un stādi, piena un gaļas produkti, amatnieki un rokdarbnieki.

Projektā paredzētie pasākumi ietver gan pieredzes apmaiņas braucienus, gan kopīgas tikšanās, mācību ekskursijas un seminārus, gan kopīgas izstādes un gadatirgus, u.c. Projektā tiks iesaistīti uzņēmēji no Igaunijas un Latvijas pašvaldībām.

Uz paskumu aicināti Smiltenes novada mājražotāji, amatnieki un rokdarbnieki, kā arī jaunie uzņēmēji.

Projekta "COOP Local" īstenošana sākās 1.martā un tajā piedalās pašvaldības no Igaunijas un Latvijas - Setomaa lauku pašvaldību apvienība, inkubācijas centrs "Repina", Vastselīnas pašvaldības dome, Apes novada dome un Smiltenes novada dome.

Projekts tiks ieviests laika periodā no 2017.gada marta līdz 2019.augustam. Projektu "COOP Local" līdzfinansē Igaunijas - Latvijas pārrobežu sadarbības programma. Smiltenes novada pašvaldības kopējais projekta budžets ir 61 104 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)