Banner 980x90

Smiltenē notiks seminārs jaunajiem uzņēmējiem

Valmiera, 7.jūn., LETA. Šodien plkst.9.30 Smiltenes tehnikuma lielajā zālē notiks seminārs "Atbalsts uzņēmējdarbības uzsākšanai Smiltenes novadā", kurā aicināti piedalīties topošie un esošie Smiltenes novada uzņēmēji, aģentūru LETA informēja Smiltenes novada pašvaldības pārstāve Marita Mūze.

Semināra mērķis ir sniegt atbalstu Smiltenes novada uzņēmumiem un fiziskām personām, kas vēlas uzsākt uzņēmējdarbību Smiltenes novadā, kā arī informēt un konsultēt par līdzfinansējuma konkursu "Esi uzņēmējs Smiltenes novadā!".

Semināra interesentiem būs iespēja uzzināt par Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatora sniegtajiem pakalpojumiem gan fiziskām personām, gan arī juridiskām personām, ko prezentēs biznesa inkubatora vecākais projekta vadītājs Juris Čeičs. Par kļūdām, kādas uzņēmēji visbiežāk pieļauj uzsākot biznesu, informēs AS "Attīstības finanšu institūcijas Altum" Vidzemes reģiona vadītāja Olita Untāla, savukārt personīgā pieredzē dalīsies uzņēmēja Inga Ērgle, kas savulaik savu biznesa ideju (musli produkti "InGo") aizsāka biznesa inkubatorā. Semināra noslēgumā Smiltenes novada domes Attīstības un plānošanas nodaļas projektu vadītāja Ieva Dille informēs un konsultēs par konkursu "Esi uzņēmējs Smiltenes novadā!" un pieteikšanos.

Smiltenes novada projektu uzņēmējdarbības ideju konkursā var piedalīties Smiltenes novadā reģistrēta juridiska persona vai fiziska persona, kas reģistrējusies kā saimnieciskās darbības veicējs vai, kas uzvaras gadījumā reģistrēsies kā saimnieciskās darbības veicējs vai komersants. Konkursā pretendenti var saņemt pašvaldības līdzfinansējumu līdz 80% no iesniegtās projektu izdevumu tāmes, bet ne vairāk kā 3000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)