Banner 980x90

Smiltenē notiks pirms-skolas tirdziņš "Andelīte- Sandelīte"

Ceturtdien, 27.augustā, no plkst.16.00 līdz plkst.20.00 Smiltenes pilsētas Kultūras centra Mazajā zālē norisināsies bērnu apģērbu, apavu, rotaļlietu u.c. mantu tirdziņš "Andelīte- Sandelīte".

Kā pilsētas informācijas portālam Smiltene24.lv ziņo Smiltenes pilsētas Kultūras centra vadītāja Ilze Jēkabsone, vecākiem tā ir lieliska iespēja vēl pirms jaunā mācību gada pārdod vai samainīties ar bērnu apģērbiem, apaviem, rotaļlietām, skolas piederumiem un citām mantām, kas pašiem vairs nav nepieciešami, bet varētu noderēt kādam citam.

Tirdziņā var piedalīties fiziskas personas, kas nepārstāv kādu uzņēmumu. Tirdziņa dalībnieki var tirgot dažādas bērnu mantas, kas pašiem vairs nav nepieciešamas, kā arī pašu ražoto produkciju (bērnu apģērbu, apavus, aksesuārus, rotaļlietas). Maksa par dalību tirdziņā pārdot vai samainīties gribētājiem piemērota netiek.

Pieteikšanās notiek līdz 24.augustam, rakstot uz e-pastu kulturascentrs@smiltene.lv. Sīkāka informācija pa tālruni 26709560 (Kristīne).

Ar tirdziņa "Andelīte- Sandelīte" nolikumu var iepazīties "www.smiltene.lv".

 src=

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)