Banner 980x90

Smiltenē meklē attēlā redzamā suņa saimniekus

Smiltenes novada pašvaldības policija (SNPP) lūdz atsaukties iedzīvotājus un sniegt informāciju par attēlā redzamā suņa atrašanās vietu un/vai tā piederību, pilsētas informācijas portālam Smiltene24.lv pastāstīja Smiltenes novada pašvaldības policijas priekšnieks Normunds Liepa.

SNPP rīcībā nonākusi interneta portālā www.ziemellatvija.lv publicētā informācija par kādu klaiņojošu suni Smiltenes pilsētā, kuram netiek nodrošināta pienācīga aprūpe. Atsaucoties uz esošo informāciju, suns redzēts klaiņojam Smiltenē gan Krāsotāju, gan Smilšu ielu apkārtnē.

Kā informē Liepa, par šo faktu SNPP uzsākta pārbaude nolūkā noskaidrot suņa piederību, iespējamā īpašnieka vainas pakāpi un suņa nodošanu praktizējoša vetārsta rīcībā, jo iespējams sunim nepieciešamas veterinārmedicīniska pārbaude un procedūras.

Gadījumā, ja kāds atpazīst nelaimē pamesto suni, ir zināms suņa īpašnieks vai kāda cita policijai noderīga informācija, zvanīt uz SNPP tālr.28 65 99 33 vai rakstīt uz e-pastu: policija@smiltene.lv

Anonimitāte garantēta.



Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)