Banner 980x90

Smiltenē maijā sastādīti 29 administratīvā pārkāpuma protokoli

Smiltenes novada Pašvaldības policija (SNPP) 2013.gada maijā sastādījusi 29 administratīvā pārkāpumu protokolus, pilsētas informācijas portālam Smiltene24.lv pavēstīja Smiltenes novada Pašvaldības policijas priekšnieks Normunds Liepa.

No tiem: par atrašanos publiskā vietā ar atvērtu alkoholiskā dzēriena iepakojumu - 14, par sēdēšanu uz atpūtas solu atzveltnēm, kā arī gulēšanu uz atpūtas soliem - 4, par spļaušanu uz ielas - 1, par dabisko vajadzību nokārtošanu uz ielas - 1, par labiekārtojuma elementu bojāšanu (iezāģēšanu Smiltenes skeitparka solā) -1, nepilngadīgā atrašanos alkohola ietekmē - 1, par tirdzniecības noteikumu neievērošanu (gaļas kūpinājumu tirgošana bez tirdzniecības atļaujas) - 1, par mājdzīvnieku labturības noteikumu neievērošanu (suņu klaiņošanu) - 4 (tajā skaitā 1 protokols par suņa klaiņošanu, kā rezultātā tika sakosts cits suns).

Kā informē Liepa, papildus tiem, sastādīti divi administratīvā pārkāpuma protokoli - paziņojumi par transportlīdzekļu stāvēšanas un novietošanas noteikumu neievērošanu (bez vadītāja klātbūtnes).

Maijā SNPP darbinieki izteikuši arī 15 mutvārdu aizrādījumus, atbrīvojot no administratīvās atbildības personas, kuras izdarījušas maznozīmīgus pārkāpumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)