Banner 980x90

Smiltenē koncertēs Mielavs un "Pārcēlāji"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Pēc septiņu gadu pauzes 4.septembrī klajā nāca Ainara Mielava un grupas "Pārcēlāji" jaunā skaņu plate "Atsaukties", pilsētas informācijas portālam Smiltene24.lv ziņo Smiltenes pilsētas Kultūras centra mākslinieciskā vadītāja Madara Mūrniece.

Sekojot tradīcijai, ansamblis jaunos skaņdarbus atskaņos koncertos, un viens no tiem notiks Smiltenes pilsētas Kultūras centrā 7.novembrī plkst.19.00. 

Ainars Mielavs: "Ir mākslinieki, kuri, radot vienu godīgu darbu literatūrā, mūzikā vai jebkurā no citiem mākslas žanriem, iztukšojas pavisam. Un tā mēdz notikt. Un, iespējams, ar to arī pietiek. Bet vai ar to ir gana pašiem autoriem? Es esmu gatavs to pieņemt. Un samierināties. Tomēr Kāds Augstāks Spēks nedod man mieru. Gribu vai negribu, bet te ir vēl deviņi stāsti. Dziesmas, kas radušās, pat iespējams, pret manu gribu. Ticībai un mūzai vien garā vājie var pretoties."

Kā viens no pirmajiem jaunās dziesmas noklausījās mūzikas aprakstīšanas lielmeistars Klāss Vāvere. Lūk, viņa iespaidi: 
"Sajūta, kā satiekot senu draugu un pārliecinoties – jā, viņš ir tāds, kā vienmēr esmu zinājis, tikai foršāks! (..) Nebrīnīšos, ja šis būs Pārcēlāju līdz šim iedarbīgākais veikums."

Iegādāties biļetes var BIĻEŠU PARADĪZES vietnē internetā un visās šī uzņēmuma tirdzniecības vietās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)