Banner 980x90

Smiltenē jūnijā sastādīti 15 administratīvā pārkāpuma protokoli

Smiltenes novada pašvaldības policija jūnija mēnesī sastādījusi 15 administratīvā pārkāpumu protokolus, pilsetas informācijas portālam Smiltene24.lv pastāstīja Smiltenes novada pašvaldības policijas priekšnieks Normunds Liepa.

No tiem: par atrašanos publiskā vietā ar atvērtu alkoholiskā dzēriena iepakojumu - deviņus, par gulēšanu uz atpūtas soliem atkārtoti gada laikā – vienu, par dabisko vajadzību nokārtošanu uz ielas - vienu, par mājdzīvnieku labturības noteikumu neievērošanu (suņu klaiņošanu) – divus (tajā skaitā vienu protokols par suņa klaiņošanu, kā rezultātā tika nokosts kaimiņa suns), par atrašanos sabiedriskā vietā alkohola reibuma stāvoklī cilvēka cieņu aizskarošā izskatā – divus protokolus.

Kā informē Liepa, papildus iepriekš minētajiem protokoliem sastādīti divi administratīvā pārkāpuma protokoli – paziņojumi par transportlīdzekļu stāvēšanas un novietošanas noteikumu neievērošanu (bez vadītāja klātbūtnes).

Jūnijā Smiltenes novada pašvaldības policijas darbinieki izteikuši 19 mutvārdu aizrādījumus, atbrīvojot no administratīvās atbildības personas, kuras izdarījušas maznozīmīgus pārkāpumus.






Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)